RSS Feed

Război la Roșia Montană. Gata. Începe ;)

vezi toate articolele de
12 Aug 2010 la 21:19 38 comentarii 1634 vizualizari.

Acum nu vă gândiți la un război în adevăratul sens al cuvântului. Ci la un duel. Mai exact un duel de poezie. Repriza a treia, după ce primele două s-au încheiat la egalitate. De data aceasta se schimbă însă cadrul. Din cafeneaua clujeană ”Insomnia”, la Roșia Montană, la Tăul Brazi. Sâmbătă, 14 august 2010, de la ora 18.30, Ion Mureșan vs. Mihai Goțiu. Câștigătorul va fi desemnat în funcție de intensitatea aplauzelor. Sau, dacă e cazul, a huiduielilor. La nevoie, se poate arunca și cu roșii.

Până sâmbătă, însă, vineri, de la ora 19.00, programul literar la FânFest prevede și două lansări de carte. Despre una dintre ele, ”Ultimii eretici ai Imperiului”, de Vasile Ernu, s-a mai scris și vorbit pe aici. Cea de-a doua e fierbinte: ”157 trepte spre iad (Salvați-mă la Roșia Montană), de Alexandru Vakulovski. Pe la amiază am primit confirmarea că Sandu și-a rezolvat toate problemele legate de trecerea Prutului și că s-a pornit către Roșia Montană. Vasile pleacă doar dimineață din București. Dacă nu se pornesc puhoaiele, ajunge și el la timp ;) .

Și eu plec doar dimineață spre Roșia Montană. Echipaj de 2+1. Al doilea e Ion Mureșan. Pe drum vom fi încă prieteni. +1 o să aflați la fața locului despre cine e vorba. Dacă ajungeți la duel.

Încă de ieri am aflat că și RMGC se pregătea intens de FânFest. O casă pentru care arheologii și arhitecții de la ARA pregăteau documentația pentru a fi clasificată ca monument istoric a fost demolată. Peste altele, care sunt pe punctul de a se prăbuși, aflate în proprietatea lor, se instalau de zor niște mash-uri pictate, pentru a se vedea cât de frumos o să arate după ce vor fi renovate. Cu buldozerul.

Acum v-am povestit doar despre programul literar. Dar va mai fi și teatru, două conferințe și muzică. Soarele e din partea casei. Berea e pusă la rece. Iar mai multe informații despre programul FânFest, aici:

Vă aștept la Roșia Montană. O seară bună (sau dimineață, depinde când citiți acest text)!

***

Bonus, două jocuri de la Roșia Montană:

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!