RSS Feed

Retro Satana din şcoli!

vezi toate articolele de
15 Feb 2013 la 23:39 un comentariu 1927 vizualizari.

Spălarea creierelor unei întregi naţiuni continuă cu intoxicarea generaţiilor următoare. Planul cadru pus în dezbatere de Ministerul Educaţiei prevede cvasi-obligativitatea orelor de religie în şcoala primară începând chiar cu clasa pregătitoare! De remarcat că predarea unei limbi moderne debutează în clasa a treia, deci părinţii care au investit în grădiniţe unde copiii lor învaţă engleză, germană sau franceză fie acceptă o pauză în educaţia poliglotă a progeniturilor, fie investesc în ore particulare, mai precis achită suplimentar pentru dreptul fundamental la educaţie.

Legea trebuie respectată, chiar dacă este tembelă, aşa cum este cea a educaţiei. Însă legea poate fi modificată, în concordanţă măcar cu bunul simţ. Legea educaţiei însă pare una naturală, nu o normă adoptată de oameni. Nici un partid politic nu a îndrăznit să o modifice de teama popilor care nu se sfiesc să ceară “Cezarului ce-i a lui Dumnezeu” sau de teama votului babelor bigote, eventual semianalfabete. A rămas prevederea aberantă a acordului prezumat. Dacă părinţii copilului minor nu solicită ca acesta să nu participe la orele de religie, acesta musai să fie spălat pe creier. Aşa a decis statul român. În schimb, elevii sunt “scutiţi” de studiul logicii! Temenele contra gândire raţională! Din câte ştiu, şcoala este menită să dezvolte spiritul critic, raţionalitatea, trăsături fundamentale ale omului autonom, cel care trăieşte într­-o societate liberă.

Pentru proşti:

  1. Ştiinţele educă în sensul că nimic nu este DAT, ci orice informaţie trebuie verificată prin observaţie şi/sau experiment.
  2. Medicina nu a evoluat prin rugăciuni. E drept că omul este vulnerabil în continuare, însă nu mai este obligatoriu să moară de ciumă, turbare sau sifilis.
  3. Amenajarea apelor şi un sistem de irigaţii eficient pot face mult mai mult decât praporii dedicaţi Sfântului Ilie.
  4. Femeia nu este supusa bărbatului, cum cred ayotalahii ortodoxiei.
  5. Dacă te loveşte o maşină sau îţi cade o cărămidă în cap, sunt accidente, nu rezultatul “păcatului”.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete:


1 comment
  • 1

    I’ve been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!