RSS Feed

Rosia Montana revine … cu acelasi “avocat”

vezi toate articolele de
21 Jan 2015 la 11:05 62 comentarii 583 vizualizari.

Rosia Montana revine.

Cel putin asta indica evolutia cursului bursier care a crescut de la 25 centi pe 16 decembrie 2014 la 74 centi ieri. Declinul recent al pretului incepuse de la 104 centi pe 1 octombrie 2014. Probabil in acel moment a inceput sa devina evident pentru investitorii straini ca principalul avocat al proiectului nu va castiga alegerile.

Rosia Montana este un proiect speculativ de tip african care pentru un motiv netransparent inca nu este ceercetat cu atentie.

Singura ancora ramasa pentru investitorii in proiect este reprezentata de declaratia P. Ponta din septembrie 2013. Aceasta declaratie va fi folosita pentru a obtine despagubiri cu actualul premier avocatul investitorilor sau doar simplu consultant.

Despe respectiva declaratie am scris in “Rosia Montana 2 miliarde despagubiri? Premierul Ponta se auto-invita avocat contra Statului Roman?”

O situatie similara cu impact major a mai fost in anul 1999 cand un demnitar nu doar ca a participat direct la o emisiune de obligatiuni dar a si influentat masiv pretul prin declaratii partinitoare, pana in punctul in care Romania a intrat in criza.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

62 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Lucian Isar are studii in finante si matematica la ASE Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Chicago GSB, Oxford University, DOFIN ASE si HBS.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!