RSS Feed

S.R.S., ca şi sacrificat. PSD nu-l mai vrea pe Crin, dar nu dă cu piciorul USL

vezi toate articolele de
09 Nov 2013 la 18:34 60 comentarii 1682 vizualizari.

Nu văd care dintre liberali i-ar sări în ajutor lui Sorin Roşca Stănescu la Biroul Politic Naţional de luni. Dacă, aşa cum a anunţat, Antonescu va cere excluderea lui din partid, pentru fals în declaraţii, fostul prieten al lui Traian Băsescu şi vremelnic consilier al lui Antonescu va deveni, probabil, senator independent. În felul ăsta Crin îi dă satisfacţie lui Băsescu, dar, să nu uităm, le sărează buricul şi lui Ponta şi socrului său, care i-au cerut primii să-l dea afară pe S.R.S. din partid.

Antonescu a făcut azi din nou şi apăsat această promisiune, ca să le arate pesediştilor că ştie să mai şi dea de la el, în schimbul susţinerii candidaturii sale la preşedinţie. Şi, ca să nu pară că-i face jocul lui Băsescu, Crin a aruncat petarda că în 2004, Stănescu şi preşedintele erau atît de apropiaţi, încît numai că nu dormeau în acelaşi pat şi că ceea ce au acum de împărţit cei doi le vine de la relaţiile lor cu fostele servicii secrete.

Sila cu care-şi ia acum distanţă Crin Antonescu de cel care i-a fost consilier mi se pare direct proporţională cu dorinţa lui ca PSD să nu-şi pună alt candidat la preşedinţie. Fiindcă nu cred că pînă acum Antonescu a luat emetiral, ca să-l suporte pe S.R.S. în partid.

Ponta s-a ferit să taie nodul candidatului la preşedinţie, ştiind că dacă PSD-ul anunţă că are candidatul său, se rupe USL, iar asta ar putea duce la o dublă criză, şi-n Parlament şi la guvern, de care se vede că-i e frică.

Nu ştiu cît îl mai ascultă pesediştii pe Năstase, dar el a zis ce era de zis, că USL a ajuns în zodia căsătoriei din interes, care trebuie să meargă înainte, tot din interes. Iar papaşa Iliescu, chiar dacă a lipsit de la întîlnirea pesediştilor, le-a transmis pe video să nu spargă USL.

Că Geoană şi-a mai încercat o dată norocul, dînd de înţeles că dacă partidul i-o cere, ar mai candida o dată pentru Cotroceni, drept care i-a dat o copită lui Crin, asta n-ar trebui să mire pe nimeni.

Una peste alta, deşi sînt tot mai numeroase vocile din PSD, care vor, ca şi Vanghelie „pamblicarul”, să cîştige totul, înclusiv preşedinţia, pe numele lor, totuşi s-au ferit să scoată oficial din pălărie un contracandidat pentru Crin. Şi decizia asta n-a fost luată nici ieri, nici azi, ci a fost pusă la cale înainte de întîlnirea pesediştilor la Sala Palatului. Deocamdată Crin Antonescu poate sta liniştit. Însă de-abia după alegerile europarlamentare va şti dacă-i albă sau neagră. Şi, bag mîna în foc, Crin îşi doreşte ca dreapta să propună un candidat primejdios la preşedinţie, încît PSD-ului să nu-i mai ardă să-şi bage omul în cursă de teamă că dreapta lui Băsescu ar putea profita de ruperea USL.

P.S. Victor Ponta a vrut să-i convingă azi pe fraţii lui pesedişti că guvernul e el, ca să scape de eventualele acuzaţii că liberalii lui Antonescu joacă la dublu şi că ar trebui ca PSD să se păgubească de ei. Dar mai ieri, alaltăieri,  premierul le zicea reporterilor să-l întrebe pe liberalul Chiţoiu  cum merg negocierile guvernului cu FMI. De aici ar trebui să înţelegem că din cînd în cînd, Victor Ponta se dedublează şi că are zile cînd  îşi închipuie că-l cheamă şi Daniel Chiţoiu?Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

60 comments
 • 1

  SRS. hmm..pe asta cine l-o fi bagat cu forta in partid si pe lista la senat? si becali, si vosganian,si mircea diaconu,si ghise,si si si.

 • 2

  crin,crin,crin,ai parfumul cel mai fin!
  sa varsam ao lacrima si sa-l lasam sa doarma.

  floarea cimitirelor
  2013-11-09 19:42:09 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  Tabla prezentata de domnul Teodorescu,incompleta fiind este vaduvita de un personaj esential prin el insusi si, in egala masura,prin forta cu care se poate prezenta la luarea deciziilor majore.Astazi doamna Daciana-Sarbu Ponta a facut doar figuratie la reuniunea Consiliului national al PSD si cred ca a urmarit scrutarea viitorului propriu in concernul pozitiilor concrete exprimate.Cum cred ca Daciana este sfredelita de dorinte de putere si marire mai ceva ca Ponta,nu va intarzia sa influenteze orgoliul sotului pana la a-l determina sa candideze,ignorand orice intelegere cu Crin.In acest sens are un sprijin direct de la tata Sarbu,dornic nevoie mare de a-si vedea Fiica in postura de prima Doamna a tarii,nu in umbra Roxanei Plumb,Ramona Manescu.
  Asa ca…

  L.alex
  2013-11-09 20:03:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 4

  @L.alex: Ai perfectă dreptate despre figuraţia făcută de presidentul PSD-ului care s-a ferit de el însuşi după ce a încălcat toate directivele partidului dar şi mai mult promisiunile către electorat, şansele scad pe zi ce trece!
  Mă mir că nu l-au victimizat pe SRS după acest eşec al acţiunii elaborate în laboratoarele Varanului.
  Cu această acţiune demontată, USL-iştii s-au demascat şi vor fi taxaţi de electorat iar SRS va trece la dreapta lui Vadim…..dacă nu chiar la dreapta lui Becali!!

  nelutiu
  2013-11-09 20:42:28 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 5

  Nea Teo, cum e domnule sa scrii despre SRS, Crin si USL si sa folosesti de patru ori numele lui Traian? Performata… nu gluma :) !

 • 6

  @CTeodorescu,
  Azi, la subiectu’ ăsta, ar trebui să-i faceti o cinste cu un comentariu, lui @victorl. O fi el târlă, dar mult timp a combătut alături de dvoastră

  branconeur
  2013-11-09 22:36:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  @branconeur
  esti dovada vie ca asistatul social nu va pieri in veci!

  nepotu lu tamara
  2013-11-09 23:04:05 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  @ branconeur,
  sint convins ca pe tine, cind te doare, numai prostia te poate durea.

  victor L
  2013-11-09 23:08:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  Comentariul anterior nu este al meu.

  victor L
  2013-11-09 23:22:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  @ 9,
  in sfirsit spui si tu adevarul, desi incomplect.
  Tu esti timpitul de Radu Humor :P

  victor L
  2013-11-10 00:08:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  La munca asistatilor sociali pdl nu la intins mana pe blog!

 • 12

  @victor L: >>> CA SE STIE ca SE VEDE CA TECURA 2 ANI ca : **H’U$L~istii SUNT CEI MAI VREDNICI ,>ca transpira rau CU MUNCA LA CURAT VISTERIA TARII

  CE CHESTIE ..... !
  2013-11-10 01:52:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  Buna asta! Comentariul anterior este al meu.

  victor L
  2013-11-10 02:11:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 14

  @ 11
  Cum vine vorba de PSD si Che Gargara, apar clonatorii (plagiatorii), de zici ca toti au fost “indrumati” de “inalt prea sinucisul” Nastase (puscariasul – castigatorul Trofeului Coruptiei”.

 • 15

  @ clona lui victor L
  Auzi, chiar nu te-ai saturat sa fii trimis mereu si mereu la origini?!
  Poate ca tie iti face placere, dar ai macar bunul simt s-o intrebi si pe muma-ta.

  Mircea
  2013-11-10 08:38:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  :P

  victor L
  2013-11-10 09:22:46 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 17

  jan-mucii

  lasa-l pe preasinucisul ia baga tu cine este preacinstitul dintre chiorul manga acum si latifundiar si ilici.
  Hai trepanatul mosului baga un raspuns

 • 18

  @nae:
  Cel mai preacinstit – un stâlp al cinstei si corectitudinii interne si internationale – este şi va fi tovarăsul Nicolae Ceausescu (@nae,nu fi nesimtit, ridica-te in picioare şi bate din labe!)

  Pe locul doi ,acelasi poporul asistat il vede pe Ponta – deocamdata la stadiu de stâlp.

  Mircea
  2013-11-10 11:33:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  @Mircea: nu, e invers-adeca e bine:

  1.Ceausescu era rau si ‘nu dadea’; dar Ponta e bun si da: da pensii,da salarii,da la ‘handicapati care sunt cei mai amaratzi’, in general Ponta DA!
  -’odin,tva,tri,citire, Stalin da paine’
  2.Ceausescu voia (ori nu avea alta cale in lumea razboiului rece decat) dezvoltarea autarhica, in timp ce Ponta aduce investitori straini (10mld.euro din august pana in decembrie, putintica rabdare stimabile!)
  -’Stalin si poporul rus,libertatea ne-au adus’
  3.PCR sub conducerea lui Ceausescu era ‘fortza cea mai inaintata a tarii’, in timp ce, sub conducerea lui Ponta ‘PDSR este ROMANIA’!; dusmanii PDSR ai dlui.Ponta personal sunt dusmanii tarii, iar prietenii-viceversa.
  4.Ceausescu sustinea ca ‘nu putem consuma mai mult decat producem’, Ponta va negocia personal cu firmele ce si cat profit sa pastreze ele (dupa cum s-a angajat), restul urmand a fi preluat prin impozitele pe contructiile speciale.
  ….samd…

  oricum campania prezidentiala a inceput: dl.Ponta va repeta zilnic aceste mesaje (practic subliminale) pana la formarea si consolidarea reflexului conditionat al electoratului; ’sedinta de Guvern’ in care pe rand, ministrii i-au multumit pentru rectificarea bugetara in care dl.Ponta fie ca ‘le-a dat’ fie ca ‘le-a luat numai ceea ce era in plus’ este edificatoare.

  mitzu baston
  2013-11-10 12:37:50 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 20

  Votantii USL pe fiecare dimineata sa repede in fata oglinzi esti un B0u (sau vaca dupa caz) si sa isi de-a singuri bastoane peste fund.

  dottore crizzel
  2013-11-10 12:55:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  Slugile makakului masa-verde nu se dezmint.Presteaza la greu si improasca cu bas din basul basului catre oricine si orice.
  Mai slugilor,sunteti NIMENI SI NIMIC,neimportanti,anonimi si mai ales MICI.
  Va bagati in seama singuri,intre voi si avand cate doua-trei nick-uri,va faceti ca comunicati intre voi.
  Dar stiti ca sunteti pe cale de disparitie si mai ales ca SUNTETI NEPUTINCIOSI.Cine va baga-n seama,cine se uita in gura voastra?Doar mana de intelectuali ANOSTI de la revista 22 & partidul miscarea POPONARA!
  SUNTETI NIMA-N DRUM SI PLINI DE PRAF!nimicilor!

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 12:56:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  !@Liicheanu si Pleașcu
  USL-istii sunt sado-masochisti l-au votat le Ilici 3 mandate si acum in realuare FSN-ul. Nu le-a ajuns.
  Ponta a mintit ca-l suspenda pe Base de mai bine de 1an coabiteaza.

  emil
  2013-11-10 13:31:00 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  @ligheanu
  Tu esti un stâlp de prostie, stai jos!
  Ameţiti ca tine nu pot fi scosi din hipnoza uslamista decât decât dacă îi păleşti cu un stâlp în cap.

  Mircea
  2013-11-10 13:38:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  B00ul Baltii.

  Votantul Ponta P$D U$L
  2013-11-10 13:41:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 25

  Fi-ţi-ar să-ţi fie USL-ul de c**t.

  @Pleașca USL-ista
  2013-11-10 13:44:00 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 26

  @Liicheanu si Pleașcu: Ai dreptate, dar asa mici si neinsemnati cum sintem (si pe cale de disparitie) avem si noi parerile noastre. N-ai vrea tu sa ne demontezi opiniile, daca poti, nu statutul de oameni cu drepturi egale cu ale tale ?

  florin
  2013-11-10 14:27:12 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 27

  @dan: muci baiete muci!

  ttt!
  2013-11-10 14:30:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 28

  @Mircea: Creeerul tau a luato razna, ai grija, alzeimar distruge!

  ttt!
  2013-11-10 14:37:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29

  @ mircea
  Asa e, apoi se si emoticoneste ca analfabetii. Nu-i ajunge ca-l stie tot blogul, c-a fost alungat de toti. Clona asta a intins coarda pina intr-acolo c-a ajuns de l-a vorbit de rau pina si pe Traian Basescu. Nu arctrebui sa acceptam. Cred ca-i Radu Humor sau bleen.

  victor L
  2013-11-10 15:41:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 30

  Catre voi astia “då dreapta”: Nu uitati: Sunteti NIMIC! Reprezentati NIMIC! Sunteti NIMA-N DRUM SI PLINI DE PRAF !
  NIMICNICIE scrie pe voi !
  Imi face placere sa mai intru din cand in cand aici si sa ma piissh pe voi,pe pora,pe base,pe udrea,pe boc,pe ialomitianu,pe bakonsky,pe macovei si pe resturile de kkkt care mai sunteti!!

  Liicheanu si Pleașcu !
  2013-11-10 15:54:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 31

  florin

  cu idologiile m-ai lamurit voi cu scursorile noi cu diplomatii. Este clar.
  Dar ia scoate-i tu pe mirciulica, jan si alti portocalii de vaza din incurcatura si rezolva tu problema care le-am dat-o adicatelea
  cine este preacinstitul dintre chiorul manga acum si latifundiar si ilici. Care din ei doi si-au dat mai multe case, care din ei doi au facut afaceri cu paminturi si vinzari anterioare,care din ei doi este mai bogat si raspunsul raspunsurilor care din ei doi au facut politica de amorul artei politice desigur si care a facut-o ca sa se razbune pe dusmani si ca sa se imbogateasca el si familia lui. Care din ei doi cu ce au intrat in politica si au ramas doar cu atita.
  Adica pe scurtatura ca-i preacinstitul ca amindoi sint bugetari de o viata.

 • 32

  @30
  Iti place sa fii animal cavernos de grota preistorica.

  L.alex
  2013-11-10 16:51:32 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 33

  @L.alex: Cu pedofilii si cu criminalii nu poti fi decat cavernos.

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 19:35:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  @nae: Spre deosebire de tine, eu nu cred ca cinstea se masoara neaparat in saracie. Da, averile mari s-au facut prea repede si sint prea mari ca sa fi fost facute prin metode oneste, suta la suta oneste, dar nu poti spune despre toate acumularile ca sint rezultate ale tunurilor sau afacerilor cu statul dincolo de lege. Despre Iliescu nu stim prea multe, nu e un om de afaceri, dar nu stim ce are prin conturi. La vedere nu e un bogatas, asa e, dar nici icoana la cap s-o pui nu e, are destule pe constiinta pentru care sa-l ia dracu’, nu sf. Petru. Basescu ti-a spus clar ca l-a gasit schimbarea cu bani la saltea si ca stie sa invirta parale, asa ca nu te mira ca nu e un prapadit. Deocamdata n-ai ce sa-i reprosezi, pamintul l-a luat fiica-sa cu bani de la banca, o sa poti deschide gura, eventual, daca peste un an va achita anticipat total imprumutul. Nae, in politica nu intra sfintii si ingerii, iar noi stiind asta, acceptam pina la o limita situatia, asa cum si in capitalism umbla vorba aia cu neintrebatul cum s-a facut primul milion. Intre unul cu bani neclari care inceaca sa faca bine si pentru mine, omul de rind si preudo-saracul alunecos, care mi-a facut numai rau (psd-ul de azi, cancerul romanesc, e opera lui), pe care crezi tu ca-l prefer ?

  florin
  2013-11-10 19:49:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 35

  @florin: Mai slugutza,dar de ce nu scoti tu un cuvintel despre casa din Mihaileanu,de ex.Mai sunt si altele!

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 19:52:00 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 36

  @Liicheanu si Pleașcu: Pai nu scot pentru ca nu e vorba de o casa, ci de un apartament din casa aia si pentru ca e un mzilic, o stire de cancan, nu o bomba cu care sa dobori un sef de stat. Am mai spus, pentru descatusarea justitiei si a dosarelor Securitatii eu i-as da zece vile, nu un apartament dintr-o casa. Fii sigur ca daca ar fi ceva real in treaba asta, preferatii tai (aia cu santajele, falsurile si loviturile de stat) ar fi mers pina in pinzele albe. Asa, v-au dat o coaja uscata de ros, stiind cu cine au de-a face, cita putere de discernamint aveti si cum credeti toate minciunile confectionate pe la Grivco. Oricum, numai cele 8 luni debulau ale lui nastase merita ca premiu mai mult decit apartamentul; ala din Mihaileanu.

  florin
  2013-11-10 20:01:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 37

  @ Licheaua si Parsivelu
  Vezi bai sobolan rosu, uslinos tarcat, ai uitat sa spui ca a calcat pestii cu vaporul. Si a bambardit Naoame prin porturi, care au facut avortoni ce dormeau prin gari. Tu si @nae, saraci si bolnavi, sunteti ca “rahatul” si “cico”. Vedeti ca daca face si zootehnie pe hectarele alea, poate va angajati “grajdani”, sau dobitoace furajate, desi de ferme de boi n-am auzit.

 • 38

  Catre slugile florin si jan: Sa intelegem ca masa-verde are voie sa incalce legea numai un pic,asa,cat un apartament de juma de milion de euro,in timp ce Nastase face bulau intr-un dosar fara probe.Dar de ce e singurul cu imunitate din tara asta makaku asta?
  Da jane,stiu cand a dat foc portului Rouen,mai bine spus la vreo 17 nave si mai exista pe youtube inregistrarea cand ne povesteste asta.
  Deci copii,eu stiu ca prestati mocca,dar nu trebuie sa va pierdeti cumpatul,o sa vina vremea cand o sa fiti reactivati.

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 20:59:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 39

  florin

  am inteles daca este cu noi este bine chiar daca este hot daca nu este cu noi este hot chiar daca nu este hot.
  multumesc m-am lamurit.
  dar sa stii ceva si chiorul si iliescu nu au lucrat decit la stat.Bugetari de cind s-au nascut.Si compata-i material.
  Soc, florine soc. stau si ma mir cum un bugetar ca chiorul este atit de sarac si unul ca iliescu atit de bogat.Nu conteaza singurul criteriu este sa fie cu noi.Chiar daca a fost comunist-securist-nomenclaturist este cu noi este de bine si este si cinstit si sarac ne apara si de comunisti si securisti.Ce vrei mai tare
  Stiam dar acum am si confirmarea de ce nastase a intrat la bulau “asa ca exemplu” ca nu era cu noi.Aha este clar.
  Si stii de ce imi pare rau? pentru faptul ca chiorul va intra la bulau pentru abuz in serviciu si nu ca un alt exemplu.57 de saptamini de liniste i-au mai ramas.Cel mult.
  in rest ramine cum am stabilit cine e cu noi e de bine cine nu e cu noi e naspa.e cu dna ccr, csm,ani.Adica “justitia” isi exercita “independenta” ca are cine sa o apere.Asta-i sigur sigur.

 • 40

  Mai…eu sunt nou pe aici, dar asta care parafrazeaza la misto numele a 2 oameni ale caror carti le citeste cu dictionarul alaturi, e troll-er sau ii da cineva acces la supa saracilor contra vituperare on-line? Eu cred ca personajele astea trebuie doar ignorate.

  Victor
  2013-11-10 21:16:58 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 41

  @nae: Daca se va dovedi ca a facut un abuz in serviciu, sa mearga unde le este locul abuzatorilor. Legea e lege si nu trebuie sa existe exceptii. Eu spuneam ca daca ar fi dupa mine, pentru oameni care au facut ceva barosan pentru tara, o recompensa marunta, cum e un apartament sau o casa, nu ar fi exagerata. Evident ca in cazul in discutie nu ar fi moral sa zici “lasa, ai furat-o, asta e, ti-ai platit furtul cu lucrurile bune facute”, mai ales daca altii au fost executati fara mila. Numai ca pina la apartamentul ala din mihaileanu aveam atitea de facut in cazul Dunarea-Crescent ca mi-e si groaza de cit e de lucru…
  Nae, Basescu nu iti vinde scump curent cumparat ieftin de la stat, Voiculescu o face. Basescu nu si-a facut averea subtilizind conturile tarii, ci din micul tafic pe care il faceau marinarii. De ce il acuzi pe unul pentru nimicuri si il ierit pe cel care te-a jecmanit si te jecmaneste si acum din greu…?

  florin
  2013-11-10 21:30:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 42

  @ Victor,
  tizule, @ Licheaua plescara este pe masura gindurilor dlui Teodorescu; niciodata nu i-a atras atentia cu nimic despre vocabularul pe care il foloseste.
  Cit despre faptul ca ia la misto numele a doi oameni banuiesc ca ii face placere. Dece sa ii atraga atentia lichelei plescare? cind nu esti pe aceiasi unda cu cei doi si nu ai nici curajul s-o spui, te ajuta asemenea ipochimene :P

  victor L
  2013-11-10 21:57:01 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 43

  @Victor:
  Victore, ala care parafrazeaza n-are nicio legatura cu Plesu sau Liiceanu. Ei il cunosc de ceva vreme, e un pensionar lipitor de afise la USL, cu nick-ul originar @ligheanu

  Cum spui ca esti mai nou pe-aici, tin sa te pun in tema cu doua persoane carora nu trebuie sa le dai prea multa atentie:

  - @nae – bufonul vox-ului, un simpluţ agramat,asistat, mare iubitor de Iliescu-Geoana-Ponta; doarme cu poza lui Ceausescu sub perna.

  - @ligheanu ; ti-am spus mai sus de el, asta mai e si fudul pe langa faptul ca e …gramada, are mai putina minte decat un lighean.

  In concluzie, nu trebuie bagati in seama.

  Mircea
  2013-11-10 22:07:26 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 44

  @florin: “conturile tarii” sunt din taxele si impozitele pe care NU le platea makaku masa-verde incalcand astfel legea.Pricepi?
  Stiai ca “baietii destepti “din energia sponsorizau toate campaniile politice,inclusiv ale makakului masa-verde!

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 22:23:20 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 45

  Articol ELOGIOS despre makakul masa-verde,presedintele Romaniei !
  neurope.eu/arti../

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 22:24:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 46

  @victor L @Mircea Nu transpira nicio miasma de consistenta din mesajele personajelor enumerate de voi. Nu am o problema sa particip la polemici, dar sunt multi care au argumentul “ba pe-a ma-tii” daca nu esti din ograda lor spirituala.
  Si ca fiu si on topic , Nu e bizar ca SRS arunca fumigene
  exact cand talentatul nostru prim-ministru ne pune taxa pe buda din curte?

  Victor
  2013-11-10 22:28:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 47

  @Liicheanu si Pleașcu: Nu, amice, erau din afacerile regimului cu strainatatea, nu din impozite.
  Daca baietii destepti sponzorizau si in stigna si in dreapta, de ce te-l injuri numai pe unul ?
  Sa nu crezi ca n-am observat ce hram porti, din ce material esti facut. N-am tinut seama de sfatul lui Mircea doar pentru ca mi se pare de bun-simt sa raspund replicilor decente. Dar daca o tii mai departe cu “slugute” si alte dovezi de neam-prost, o sa vorbesti singur, eventual cu Nae, care iti este, oricum, superior…

  florin
  2013-11-10 22:49:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 48

  @ nae ; @Licheaua si Parsivel
  Tov. pesedenari, stiti cum se numeau autocarele cu care au venit la al n-spelea Congres sobolanimea din teritoriu ? Va spun eu: VIDANJE.
  L-au adus acolo si pe puscariasul Nastase, conducatorul de plagiat, sa-i instruiasca despre cum sa furi cu fereala, sa nu ajungi scriitor de seama la casa de creatie Jilava.

 • 49

  @Victor:
  Nu e bizar ca SRS arunca fumigene
  exact cand talentatul nostru prim-ministru ne pune taxa pe buda din curte?

  Nu Victore, nu e bizar. SRS isi face treaba pentru care a fost introdus in parlament. Fumigene, diversiuni – totul pentru a sprijini o putere care a promis ca-l va apara pe Voiculescu.

  Bizara am putea insa cataloga atitudinea domnului Cristian Teodorescu , jurnalist independent , care scrie doua articole consecutive despre SRS, exact cand guvernul impoziteaza stalpii si trotuarele.

  Mircea
  2013-11-10 22:58:07 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 50

  florin

  pina una alta voiculescu nu este presedintele romaniei.
  el fura daca fura ca persoana particulara ca “om de afaceri modern”
  sa ai seful de stat hot este cu muuuuuuuuuuult ma grav ca o persoana pariculara.
  Si daca a furat voiculecu la puscarie si cu el ca nu este tata.Dar pe baza de PROBE BETON nu pe telepatii.asta-i problema
  Cit despre dunarea sa se desecretizeze ca nu sint eu acolo, Acolo sint colegii chiorului si ai lui voiculescu. Diferenta este ca dosarul lui voiculescu exista pe cind cel al chiorului a disparut la fel ca si dosarul cu casa. Ce sa cred eu de aici. Pina si dosarele fug de el Dar o sa le prinda cineva, nu mai este mult.Dar sa stii ca asta nu o sa ne scada preturile deloc.
  Faptul ca avem presedinte un impostor un smecheras de port ne afecteaza pe toti.

 • 51

  Jan-muci

  lasa labareala ca nu esti barbat.Pina si cei de la Ue in sfirsit s-au lamurit cum sta treaba cu chiorul de la masaverde. Intr-un articol care va apare miine intr-o publicatie de UE il face pe chiorul tau hot mucii mucilor de parca nu erau destul flegmele de pe el. Acu curg si mucii de pe el. Ce combinatie sinistro-scrboasa muci&flegme.Ce soarta tata…ce soarta.

 • 52

  @Jan: @Mircea: @florin: @Victor: Mai SLUGILOR! Mai papicilor,aparati un pezevenghi,un hot si-un mitocan demis si pentru asta sunteti la fel pentru ca cine se-aseamana se-aduna !

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 23:44:58 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 53

  Vreau sa vad cum o sa dispara SLUGILE ASTEA JEGOASE cand o disparea makakul masa-verde ! Abia astept !

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-10 23:46:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 54

  @Liicheanu si Pleașcu: Iar tu sustii o gasca de….ce ?

  Te inseli, nu e demis deloc. E presedinte in continuare, cum de n-ai observat ? Stiitu sa fi avut loc alegeri prezidentiale de curind ? A depus juramintul un presedinte nou in ultimul an ? Parca nu. Atunci ? “In functie” nu e sinonim cu “demis”, asa ca poate te mai informezi, macar cu limba…

  florin
  2013-11-11 00:11:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 55

  florin

  este demis
  7.4 > 5.2.Aritmetica este una si nu are culoare politica
  Dar stii cum este smecheria salveaza chiorul.Adica radulescu, papici, zegrean minea motoc.Adunatura sinistra de slugi borfasi si psihopati.

 • 56

  domnu teo,cand zici de srs ca-i ca si sacrificat,ineamna ca si el si crin au stiut ce pun la cale.
  adica srs e un alt grajdan.
  daca iese manevra toata lumea-i bine si mai punem de-o suspendare.
  daca nu iese atunci grajdanul si-a facut datoria,grajdanul trebuie sa moara.
  totusi crizel antonescu a zis ca-n cazul cand srs e dat afara din partid,o sa-si pastreze postul de senator cat si respectele lui kkrau.
  pai nu ei facura revolutia bunului simt?
  hai,respectele mele tovule!

  respectele mele
  2013-11-11 00:39:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 57

  @nae:
  vezi ca presedintele vostru e kkrau bai kknarilor!

  kkrau presedinte
  2013-11-11 00:41:05 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 58

  cine-i mai baga-n seama pe nae, ligheanu,si alti kkrai de gen,ma-sa-i kurva!

  politica-i cea mai veke meserie
  2013-11-11 00:42:29 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 59

  まずは|素晴らしいと言う私がしたいと私がしたいブログ!私は簡単な質問を持っていた心|私はあなたがいないをすればそうでない場合は、聞きしたいのですが、その中で。 あなた自身とクリアを中央にどのように 見つけるために知っている前書き込み私がいた。 私が持っているいた苦労|私の考え得ることに私のクリア思考の心をそこ。 失われた無駄な 私は|書き込みそれはでの喜びを取る楽しむ通常、ちょうど最初の10〜15分のように思える単純に開始する方法を把握しよう。どれアイデアまたはヒント? 賞賛は!
  ugg デニムブーツ jsatterwhite.co../

 • 60

  Queen’s Park (Savannah) Un vasto parco con molte specie di alberi esotici e laghetti. Sul lato ovest del parco, lungo la Maraval Road, sono allineati alcuni dei pi霉 interessanti edifici di Port of Spain, noti come i “Magnifici Sette” ed elencati di seguito:

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
jurnalist Catavencii, scriitor
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!