RSS Feed

Să fie Elena Udrea o Mata Hari? Ofițer sub acoperire, candidat la președinție

vezi toate articolele de
10 Sep 2014 la 23:44 26 comentarii 3234 vizualizari.

Tare mi-e că asta cu ofițerul sub acoperire e o nouă cacealma marca Băsescu. Adică vin și spun că există un ofițer sub acoperire, apoi lumea îmi sare în cap că n-am voie să spun, că nu se face, că nu e legal și mă convinge să nu mai spun. Dar porumbelul s-a dus în cele patru zări și lumea s-a luat după el. Că există sau nu există un ofițer sub acoperire printre candidați nu mai contează. Atâta vreme cât președintele – adică persoana care are acces la informațiile serviciilor – o spune, atunci sigur că există, va concluziona lumea. Și fiecare va vedea ofițer sub acoperire în cine va dori să vadă. La fel cum nu mai contează că, dacă într-adevăr există vreun astfel de personaj printre candidați, s-ar putea să fie printre ăia care sunt acolo doar la număr, adică printre cei despre care lumea nici măcar nu știe că există. Dacă Băsescu nu spune cine e, toți vor fi cu gândul la vreunul dintre principalii candidați.

No, eu zic, că dacă tot a dat drumul la păsăroi, atunci să meargă până la capăt și să-i spună și numele. Să fie bărbat, așa cum se pretinde a fi. Că altfel, eu la un singur personaj dintre candidați mă gândesc că poate fi ofițer sub acoperire. Un personaj care într-o zi pozează ca Margaret Thachter, în altă zi ca și Cleopatra, apoi ca Madonna, înainte de a o vedea îmbrăcată în țărăncuță ori mâncând mici pe la Dedulești. Așadar n-ar fi nicio surpriză ca mâine să aflu că, de fapt, e Mata Hari. Și doar din când în când își spune și Elena Udrea.

Așadar, la Elena vă referiți, domnule Băsescu?

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

26 comments
 • 1

  Nu, ma refer la Ponta. Tanara speranta a ecologiei.

  Traian
  2014-09-10 23:53:51 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  Problema mare este ca acel, sau acei candidati sunt ofiteri sub acoperire. Si gazele de sist sunt acoperite de km de pamant, asa cum aurul este acoperit in tone de steril. De ce sa cianuram societatea ca sa-i extragem pe acesti candidati cu epoleti ? Mai bine ii lasam urmasilor nostri, ca poate ei vor avea in viitor metode ecologice de extractie. Ar trebui chiar sa protestam, ca societate civila, impotriva barbariei la care sunt supusi acesti candidati dintre noi, pentru noi si sa scriem si o carte despre sinergia acestor fapte ale noastre si sa nu intinam nobilele idealuri ofiteresti.

 • 3

  Misoginule,greu de suportat desigur!Elena Udrea este fromoasă,inteligentă și mai ales bogată,ce afront adus unui bărbat insipid,fară nicio calitate evidentă care peste 30-40 de ani, va fi un anonim perfect,spre deosebire de d-na Udrea despre care va aminti cel puțin toate instituțiile de învățământ politic!Pa,și ce bine ai face dacă ai ,,tăcea,,

  radu vasilescu
  2014-09-11 01:37:53 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 4

  Don Dottore tocmai a dezlegat usile universitatilor pentru aia FARA BAC. Asa ca nu o sa ramina vox-ul fara “screitori” si “cetitori” :)

  Gutza (si trupa), abia astept sa va legati de portile de la Babes :) Vorba aceea: -Aurul de la Rosia o sa-l scoata cu aspiratorul, cind i-o apuca pe astia foamea…

 • 5

  (1)Ce se întâmplă tovarăşe goţiu? V-au tăiat ăia ştrudelul şi “White Russian” de la Viena? V-au copleşit cianurile sau v-a zis tov doctor ciocu’ mic? Sigur că tovarăşa udrea pare candidatul principal la rocada putiniană a lu’ băsescu, alături de tovarăşul ponta (pulimea va decide!! Hi,hi.hi!) Cum steaua Murfatlarului este “proprietarul” securităţii, tovarăşa udrea n-o fi doar portar acolo! De fapt ce încercaţi să transmiteţi pulimii? Să voteze cu tov. doctor ? Tot aia e!

  Alan Ritzi
  2014-09-11 06:24:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Dle Guta, apropo sa intri la facultate fara diploma de bac este un subiect de presa ?!?!? Ce zici ????

  doru
  2014-09-11 06:27:59 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  Nu cred ca la Elena Udrea se referea, Gotiule, ci exact la Mă-ta Hari…nu-ş daca ma capisci…in rest, primeste niste madulare in nari de la mine…

  Terente şi mă-ta...
  2014-09-11 07:53:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  La ce calitate culturală au postacii de mai sus și la ce conțin mesajele lor….tare mă tem că i-ați enervat teribili pe bășiții din garajul lui Onaca!

  basilicus
  2014-09-11 08:48:46 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  @basilicus: De ce nu recunoasti, ghiolbane, ca tu esti cel care a inchiriat garajul ? Mm ? Cacu-ma-n neamul tau !

  Terente şi mă-ta...
  2014-09-11 10:14:38 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  Pana nu vin unii sa spuna “perfect de acord cu articolul”, intreb si eu: care este valoarea adaugata a acestei ipoteze?
  Ponta face numai prostii din varful unui guvern incompentent, TB isi bate joc de el cu orice ocazie (vezi si Corina Cretu), dar voi luptatorii de pe vox va impiedicati in ce maslina a mai scos TB.

  Deci, la modul cel mai sincer: care este valoarea adaugata? Poza cu duduia? Voua nu va ajunge cate zoaie raspanditi?

  Haplo
  2014-09-11 11:35:01 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  @Haplo: tu ai haz numai cand e cu voie de la stapanire. Daca e despre Ponta, e buna orice gluma, daca e vorba de Udrea, vii cu texte din-astea de om mahnit si ingrijorat de “tarisoara sa”.

  Maxa
  2014-09-11 12:24:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  @Haplo: si inainte sa continui cu mistourile, te anunt ca nu exclud un vot pentru oricare dintre cei trei in primul tur: Elena Udrea, Klaus Iohannis sau Monica Macovei. Ponta sau Tariceanu e exclus in oricare din tururi. Asta, ca sa n-avem discutii.

  Maxa
  2014-09-11 12:28:53 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  @basilicus: astia-s ca calupu’ de publicitate bagat intre doua programe. Dai pe MUTE…

 • 14

  Autorule, de mult n-am ami ras cu asa pofta! Naivitate crasa domnule!!!!!!!!!!

  Am ras cu lacrimi
  2014-09-11 14:03:05 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 15

  Autorule, de mult n-am ami ras cu asa pofta! Naivitate crasa domnule!!!!!!

  Am ras cu lacrimi
  2014-09-11 14:03:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  Mo­nica Macovei a ascuns in CV ca tatal sau a fost şef al Securitatii Giurgiu, general Vasile Gherghescu. Toate dovezile au fost distruse, o data cu Arhiva SIPA, cum si din CV Monicai lipsesc ani buni, inclusiv despre ce a facut la Revolutie si de ce sunt martori care spun ca ancheta ca procuror ceausist, pe revolutionari!!! Monica Macovei a fost ofiter sub acoperire, nu avea cum altfel cand in familie acesta era crezul. La Bruxelles a avut permanent contacte cu superiorii, acolo avand alte misiuni decat cea de europarlamentar!!!

  TARICEANU: este manechinul securitatii comuniste Tatal sau vitreg a fost informator dovedit al securitatii si tatal sau biologic a fost general de securitate – Este vorba despre securitatea aia din anii’50 care se inchina la URSS

  IOHANNIS: un pion al Germaniei in lupta pentru dominatie europeana. Iohannis conduce „Forumul Democrat al Germanilor din Romania” (FDGR), membru asociat al Uniunii Federale a Naţionalitatilor Europene” (FUEN) care, de la cartierul general al sau din nordul Germaniei coordonează şi minoritatile europene germanofone – cu ajutor guvernamental. FUEN, înfiintat de foşti nazisti cu vederi rasiste, colaborează cu Iohannis de asemenea şi cu fundatia din Germania „Hermann Niermann”, care a fost tinta unor intense proteste în estul Belgiei, din cauza lobby-ului deschis pentru organizaţiile tip „Germandom”.

  PONTA: In anul 1997, in timp ce era procuror, a fost racolat in Serviciul de Informatii Externe (SIE) de catre generalul Cornel Biris, activand in unitatea deplin conspirata denumita “Umbre” sau H? Apoi, Ponta a fost trimis la specializare antimafia in Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror sef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie.

  Ramanem DOAR cu Elena Udrea, cel mai corect si curat candidat la prezidentiale, fara nicio legatura cu serviciile, cu sistemul bolsevic. Acum intelegeti ce pericol ne paste cu ceilalti candidati si pe mana cui ar incapea tara???? UDREA ESTE SINGURUL CANDIDAT CU UN PROFIL CORECT FATA DE ROMANIA MODERNA SI EUROPEANA!!!!

  Pt lamurirea autorului
  2014-09-11 14:05:19 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 17

  @Maxa: Mai bine cu texte de om mahnit decat cu filosofie ieftina.
  Explica tu de ce este importanta soparlica aruncata de Base si prin ce se diferentiaza articolul asta de o barfa de colt de bloc.

  Haplo
  2014-09-11 14:07:32 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  @Haplo: soparlica aruncata de Base’ e o fumigena si atat, nu am ce sa comentez. Omu’ face ceea ce se pricepe cel mai bine sa faca. Ce conteaza ca el nu va mai avea nicio functie dupa sfarsitul anului – deci va deveni irelevant ca putere politica propriu-zisa – sau ca cea pe care o sustine nu are vreo sansa? Lucruri cunoscute. Tot numai despre el si despre Ponta se vorbeste.
  Acuma cand toata presa din ultimele zile doar despre asta a vorbit mi se pare putin cam deplasat sa-l iei pe Gotiu la rost de ce trateaza subiectul soparlicii.

  Articolul e un pamflet si, ca orice pamflet, este menit sa induca durere celor pe care-i oftica.

  Maxa
  2014-09-11 14:17:02 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  @Pt lamurirea autorului: Dvs, pt convigerile puierile si naive in ce priveste calificarea Udrei pt Cotroceni, vi se cuvine un raspuns de la “Terente si … asociatii”.

  taran
  2014-09-11 16:37:02 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 20

  @Gotiu
  Evident ca la Udrea se referea, principalul suspect.
  Pe locul doi ar veni Macovei, care eu cred ca e agent dublu, cel mai periculos.
  Pe trei l-as baga pe Johhanis, aici e clar, mânuţa lui Merckel.

  Pe Tariceanu eu nu l-as baga la agenti. La cate neveste si amante ii trec prin pat, ce incredere prezinta?

  Principalul nesuspect ramane VV Ponta. E curat. Cred ca l-am putea alege direct pe 10 ani, sa nu mai complicam cu elene si monici.

  Sper sa fie de acord si analistul @nae cu propunerea mea.

  Mircea
  2014-09-13 08:58:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  UDREA CANDIDATUL DGIA!

  Preanecucernicul diacon Eusebiu
  2014-09-13 11:18:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  @radu vasilescu: Nici macar Basescu nu merita sa fie amintit peste 30-40 de ani. Iar Elena Udrea, exceleaza ca si culmea coruptiei, la care poate fi amintita ca si studiu de caz.

  Cecilia
  2014-09-14 22:12:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  hihi,se pare ca Spar-ul Star merge in pierdere luna dupa luna cu sume de care nu are sens sa diutscam aici,cel de la Gemenii e mult mai ok,arata bine dar nu este nici pe departe ce a fost HD Gemenii,Spar Gemenii e un magazin de lux intr-un cartier locuit de oameni cu venituri medii si mici.In plus,nu ma lua pe mine cu produse proaspete,poate legumele si fructele or fi dar stiu si unde spalati voi carnea naspa,care dupa ce sta la Metro 2 zile si la voi inca trei in ce stare ajunge.Asta ca sa nu mai pomenesc de materia prima ce ajunge la raionul de Gastro spre pregatire..pui,legume..etc Fanta la pretul de 5,09 lei/buc ti se pare ieftin?

 • 24

  Tata Omidu Posted on -Nu s-a speriat că presa eel susţinea ca să deeocpsre cine se ţine de el cu motive absconse, ci a sperat să-l ajute preşul ca să ţină ascuns ce are el sub acoperire. Ce, ăsta nu-i motiv?-Nu şi-a propus să ne ducă cu alt preş, a propus să ţină acelaşi preş la locul lui.-Nu banii au miros, totul pute.

 • 25

  Nu există criterii clare prin care sa poti dobesei pupincuristii de cei care doar apreciaza un om. Cum nu-i convine cuiva de vreo persoană, o baga pe-asta cu pupincuristii. Si-atunci, de ce sa mai faci ceva bun in tara asta ? Cum te apreciaza unii, vin restu, le zic ca-s pupincuristi si gata meritu, s-a dus dracu’. 0 0

 • 26

  That’s really thinking at a high level

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!