RSS Feed

Scurte: sărăcie, Turcescu, Cernea, Bor şi executorii

vezi toate articolele de
11 Apr 2013 la 16:22 30 comentarii 2154 vizualizari.

Două studii despre sărăcie. Fără alte comentarii. O competiţie intensă între România şi SUA:

Şi altă ştire interesantă de la Banca Centrală Europeană, despre săracii Europei, germanii:

În Germania, avuţia netă medie s-a situat la 195.000 de euro, în Olanda la 170.000 de euro, iar în Finlanda la 161.500 euro. În toate cele trei ţări opoziţia faţă de susţinerea financiară a sudului Europei se află la cote ridicate.

Spania înregistrează o avuţie netă medie pe gospodărie de 291.000 de euro, Italia de 275.000 de euro, iar Franţa de 233.000 de euro, arată studiul BCE. Cei mai săraci din zona euro sunt slovacii, cu o medie de aproape 80.000 de euro pe gospodărie.

Turcescu şi grevista foamei. Nu doar Turcescu, dar şi alţii au avut aşa o mare apăsare cu grevista foamei sau cu Sobaru, cel care s-a aruncat de la balcon. Nişte atacuri incredibil de dure la adresa unor oameni care e evident că n-au făcut acele gesturi din preaplin. Turcescu a linşat-o pe Cristiana Anghel (aici, detaliat). Doamna Anghel a fost plătită de Antena 3 cu extraordinara sumă de 10 milioane  pe lună ca să vină la emisiuni.

A intrat în parlament, e adevărat, dar de ce n-ar merita mai mult decît toţi guşaţii care intră pe bani? Ce deranjează însă cel mai mult e vocaliza etică. Turcescu ia vilă de ANL în plin avînt al preţului imobiliar cu o sumă de tot rîsul. (Ciutacu e “caz social”. Mai ştiu şi alţii.) Toţi foarte moralişti, gata să-i scoată ochii unei femei că “s-a vîndut” pe 1000 de lei.

Remus Cernea

Nu e făcută prea deştept ofensiva lui Cernea cu noua propunere de colectare a banilor pentru culte, e o discuţie. Dar cum l-au linşat proprii susţinători sau alţi imbecili e iarăşi poate o lecţie: că nu e normal să intri cu orice preţ în parlament ca să te umilească Mazăre şi tu să nu zici nimic.

Violenţa BOR

Violenţa BOR poate ar trebui totuşi să fie analizată şi din alte unghiuri. Sînt dezbateri de dus şi cu finanţarea, dar tot văd ştiri cu preoţi iubiţi de comunităţi călcaţi în picioare de biserică. BOR lucrează foarte intens cu executorii şi jandarmii. Nu i-am auzit dînd vreodată vreo explicaţie. Ultimul caz e şi el incredibil: un tip care ar fi fost dat afară pentru că a ciripit cînd i s-a confiscat salariul, aici.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!