RSS Feed

Senzaţional! Flacăra Violetă şi Portocalie i-a bătut pe Yoghinii lui Geoană

vezi toate articolele de
23 Dec 2009 la 00:01 41 comentarii 6739 vizualizari.

Ciocnirea fatală între Geoană şi Băsescu n-a fost doar un şou de televiziune, după cum n-a fost, câtuşi de puţin, un simplu episod electoral. Pentru cei cu porniri ezoterice, pentru oamenii cu simţ paranormal, pentru slujitorii la templul Marelui Mister, pentru familiarii francmasoneriei şi ai energiilor ascunse, în fine, pentru toţi acei neliniştiţi care ştiu că într-o zi ne vor răpi extratereştrii, confruntarea a fost mai mult decât atât. A fost o luptă între flacăra violetă şi yoga, o izbire a Focului Sacru de Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, o încleştare a arhanghelului Zadkiel cu forţa băutorilor de pişat ai lui Bivolaru.

Nu e bine ca istoria să lase în urmă o asemenea bătălie. În cartea nevăzută a războaielor spirituale, turbulenţe de genul ăsta stau la mare cinste. Energiile dezlănţuite în secret, direct sub nasul nostru, au zguduit tăriile lumii, vă asigur, mai rău decât putem bănui noi, ignoranţii. Să fim serioşi: dacă nu s-ar fi trezit vorbind Hrebenciuc despre cravatele violete ale susţinătorilor PDL, n-am fi avut habar vreodată despre cât a suferit cosmosul la replica lui Băsescu: “Nici azi noapte nu v-a plăcut la Vântu, domnu’ Geoană?”.

S-o luăm pe rând. De partea lui Băsescu s-au aruncat, aşadar, în luptă, adepţii Flăcării Violete. Cu sau fără ştirea preşedintelui, un grup de bigoţi exotermici din partid a contactat aura vindecătorului ucrainean Ignatenco. Albert Ignatenco e un bioenerget care te scapă de boli definitive. Îţi creşte pulsul, îţi blochează vorbirea, te face să îndoi furculiţe de la distanţă sau să rupi potcoave în dinţi. Ştiinţa, rezultatele şi facturile lui se bizuie pe relaţii privilegiate cu cele nevăzute, cu secretele adânci ale universului şi cu neştiutele puteri ale semenilor mai proşti. Trei discipoli de-ai lui Ignatenco au fost în sală la fatidica înfruntare şi, alături de solii Flăcării Violete, s-au forţat să strâmbe mintea, şi aşa puţină, a candidatului Geoană. Pasele magnetice şi turbionul purificator au intrat în alianţă cu îngerii energetici Chamuel, Jofiel şi Uriel, din asta rezultând o vibraţie de rău augur pentru viitorul PSD.

De cealaltă parte, în apărarea victimei, s-a ridicat spirala neînvinsă a yoghinilor de la 2 Mai. Orfanii lui Gregorian Bivolaru, floarea consumatorilor de urină, crema violatorilor tantrici de minore şi-au pus la lucru suflarea transcendentală şi mişcările din abdomen, au stat în cap, în lotus şi în mâini ca să-l încarce pe prostănac cu energia izbăvitoare a altui intelect. Mircea Geoană a fost pregătit să învingă. I s-au aplicat alifii şi descântece, a fost întărit cu incantaţii şi masat cu sâni de fecioară, a fost pus să gargarisească poţiuni hinduse şi să se lase hipnotizat de doi pletoşi. Martori oculari povestesc că o dată pe zi, în miezul campaniei, Mircea se abandona pipăielilor la domiciliu şi mantrelor de tot soiul în prezenţa unor brahmani din Vama Veche. Zortoastru, Buddha, Vishnu, Marduk, Yin şi Yang şi au fost convocaţi la locuinţa de protocol ca să fortifice echilibrul mistic al viitorului preşedinte. Nimic n-a fost lăsat la o parte. Clarviziunea, asceza, bradicardia, terapia cu grâu încolţit şi tenisul nirvanic, toate armele decisive ale delirului în grup i-au fost injectate, prin pasele şamanice, direct în venă. Lor li s-au adăugat cele trei sute de mii de voturi vulgare, dar rentabile, ale organizaţiei.

După cum s-a văzut, degeaba. Flăcăra violetă şi bioenergeţii ucrainieni i-au învins pe însetaţii jetului. Spirala erotică a pierdut alegerile şi, dincolo de răbojul lumii reale, în istoria nevăzută a Marilor Mistere, această înfrângere e un Waterloo fără sonor.

Ne vine să credem sau nu, aşa se orânduiesc lucrurile în la începutul mileniului trei. Pe sub nasul fizicii cuantice şi al astrofizicii, prin dosul fenomenului Google, mărirea şi decăderea se reglează cu farmece şi pişat. Nouă, celorlalţi, neiniţiaţii, ne rămâne să votăm. Sau să tragem apa.

Editorial preluat de  pe catavencu.ro

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete:


Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
director editorial al trustului Realitatea-Caţavencu
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!