RSS Feed

SIE a avertizat despre criză. De ce nu a aflat şi Băsescu?

vezi toate articolele de
01 May 2011 la 11:50 36 comentarii 1135 vizualizari.

Înainte ca românii să încingă de 1 Mai grătarele de criză pe tăpşanele patriei, directorul SIE a declarat la PRO TV (l-o fi zguduit puţin, vorba lui Mărmureanu, cutremurul de la Gura Teghii?) că recesiunea care i-a luat prin surprindere pe americani a fost disecată cu mult înainte de a se produce în laboratoarele Serviciului Român de Informaţii.

Întrebat dacă au existat sesizări ale SIE legate de apariţia crizei economice, Mihai Răzvan Ungureanu a spus clar şi răspicat: “O asemenea criză nu ne-a luat niciodată prin surprindere”. Directorul SIE a precizat că un serviciu de spionaj avertizează asupra modului în care pot fi interpretate anumite evoluţii economice la nivel global. “Ce s-a întâmplat mai departe nu face obiectul analizei mele”, a adăugat enigmatic Ungureanu. El a mai precizat că probleme pot să apară când informaţia furnizată beneficiarului este manipulată necorespunzător.

Cu toate acestea, criza ne-a lovit frontal, că altfel nu se tăiau salarii şi pensii “nesimţite”, nu se făceau concedieri colective şi nu mai era nevoie ca Boc cel “curajos” să se laude că am ieşit din recesiune şi că, măcar până la alegeri, va curge lapte şi miere pentru români.

Despre previziunile sale optimiste în contrast total cu realitatatea economică, Traian Băsescu (vă mai amintiţi?) a dat vina pe secretoşii din Guvernul Tăriceanu, care i-ar fi ascuns cifrele oficiale, deşi se laudă cu cei mai buni consilieri, are întâlniri nenumărate cu Mugur Isărescu iar structurile de securitate sunt plătite de la buget să facă şi astfel de avertizări, nu doar despre mărunţişurile lui Cătălin Voicu sau cancerul lui Hayssam. Structurile se pare că au făcut avertizări, atunci de ce acestea nu au ajuns şi la Traian Băsescu? Să fie din motive de campanie electorală? Dar confuzia a continuat şi după ce a fost reales preşedinte al României! Mihai Răzvan Ungureanu nu ne-a spus însă nimic despre ultimele avertizări: ieşim sau ne afundăm din nou în criză? Mai degrabă ultima varinată, pentru că directorul SIE a mai spus că “îşi refuză tentaţii legate de candidatura la Preşedinţie”.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
editor REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!