RSS Feed

“Spovedaniile” lui Gigi Becali şi secretul flăcării violet

vezi toate articolele de
18 Jan 2010 la 11:48 7 comentarii 3014 vizualizari.

becaliGigi Becali este o comoară pentru procurori şi pentru presă şi nu mă refer aici la audienţele care de la o vreme nu prea le mai face finanţatorul Stelei, ci la SURSA care a devenit europarlamentarul din Pipera.

Ultima turnătorie pe care a făcut-o se referă la vărul său Giovanni, despre care a spus că vrea să cumpere clubul Dinamo. Cum relaţia dintre fostul impresar şi fanii din Ştefan cel Mare este mai mult decât tensionată după ce Giovanni Becali, pe când era preşedinte la Dinamo, a tranşat un conflict cu galeria folosindu-se de o armată de bodyguarzi înarmaţi cu săbii, a urmat un scandal de proporţii. Şi reacţia vărului a fost promptă: „Gigi Becali nu va mai afla va mai primi niciun secret, vă dau cuvântul meu că nu îi voi mai spune vărului meu nimic! Gigi Becali va mai ştii doar când este ziua mea de naştere, a soţiei şi atât”.

Tabloidele aproape că nici nu mai trebuie să arunce bani pentru a-l urmări pe Becali pentru că nu trec nici două zile de când a pierdut o sumă cu multe zerouri la ruletă şi latifundiarul cere, cu mulţi decibeli, scoaterea cazinourilor în afara legii, după ce le-a scos el vitraliile cu scaunul de nervi, după cum însuşi mărturiseşte atunci când are o cameră video în preajmă.

Cel autointitulat cel mai mare creştin al României se spovedeşte singur în legătură cu meciurile trucate. Într-o emisiune televizată, Il Ciubandante a povestit cum a vrut să-i dea 10.000 de dolari unui fotbalist de la Astra. În cazul Valiza, procurorii aproape că nici nu aveam nevoie de intereceptări (mai ales pe criza asta!) Becali povestind cu lux de amănunte cum şi cui a dat el bani la Cluj, evident pentru a se juca în mod corect.

Mai recent, poliţistul din Pipera care a fost martor la sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina a aflat şi el cât îl costă sinceritatea lui Becali, iar controversaţii fraţi Cămătaru încă mai sunt convinşi că au ajuns la închisoare din cauza gurii bogate a lui Becali.

Becali a mai recunoscut, tot la TV, că a fost „peşte” pentru junele Gică Hagi, pe care l-a încuiat în casă cu o balerină de la Melody. Ziariştii de casă, adică de casa de bani, devin imediat zdrenţe pe sticla televizoarelor, şi exemplele pot continua.

Nici cu biserica nu a avut o realaţie prea ortodoxă, după ce a cerut înapoi donaţiile pentru că Biserica Ortodoxă Română a refuzat o tranzacţie imobiliară cu „trimisul lui Dumnezeu” din Pipera.

Păcat că nu mai este prieten de şpriţ cu Băsescu, sigur marele secret naţional legat de flacăra violet şi angajaţii voodoo ai lui Traian Băsescu de la Cotroceni ar fi deja istorie.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete:


Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
editor REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!