RSS Feed

Timişoara contra M-am născut la Cimişoara, i-auzi una, i-auzi două!

vezi toate articolele de
16 Nov 2013 la 18:54 85 comentarii 2145 vizualizari.

La Timişoara mocneşte ceva înfiorător. Ceva ce ar putea transforma acest oraş martir al Revoluţiei, într-o urbe violent rasistă. Fiindcă timişorenii au ajuns la capătul răbdării. Oameni din acest oraş, pe care-i ştiam calmi, au început să vorbească aprobator despre înfiinaţrea unor gărzi locale, pentru a-i pune violent la punct pe ţiganii care „au acaparat” imobile din centrul oraşului.

Timişorenii cu care am stat de vorbă mi-au spus că ţiganii au fost sprijiniţi de notari, de judecători, de angajaţi ai primăriei şi de poliţişti pentru a pune coada pe aceste imobile. Păi, stai, bre, niţel! Înseamnă că ţiganii n-au lucrat de capul lor, ci au fost ajutaţi de autorităţile oraşului. Cine e mai de vină pentru asta? Ţiganii care au pus ochii pe o casă sau autorităţile care i-au sprijinit? Mai precis, autorităţile care i-au lăsat pe ţigani să-i terorizeze pe locuitorii caselor pe care au pus ochii, de le-au pus căcat pe clanţă, le-au spart geamurile şi dacă au văzut că locatarii nu înţeleg aceste aluzii fine, i-au mai şi bătut.

Ce-a păzit pînă acum poliţia din Timişoara? La ce visau procurorii din acest oraş? Asta ca să nu mai întreb cum de nu sînt cercetaţi penal notarii care au coms falsuri şi judecătorii care le-au înghiţit, de i-au făcut proprietari de imobile cîştigate cu de-a sila pe nişte ţigani din clanuri rău famate? S-o luăm însă niţeluş în răspăr, şi să ne întoarcem la relaţiile recente ale politicienilor cu diverşi ţigani iluştri, unii regi, alţii despoţi locali. Cine s-a dus să danseze cu ei, ignorînd acuzaţiile împotriva lor, şi asta nu din motive de simpatie, ci din calcule electorale? Cine i-a căutat ultimul în coarne răposatului rege Cioabă şi l-a invitat la nunta fiicei sale pe unul dintre delfinii acestui rege al ţiganilor pocăiţi?

Acum cînd ar trebui ca preşedintele ţării să intervină, ca mediator, fiindcă pentru asta e preşedinte, Băsescu tace, deşi doamna sa a primit un cocoşel de aur din partea ţiganilor. Dacă preşedintele tace, premierul, care se plînge de prestaţia omului de la Cotroceni, ar trebui să cheme autorităţile locale la ordine, înainte ca lucrurile să o ia razna la Timişoara. Sau şi Băsescu şi Ponta aşteaptă ca mai întîi la Timişoara să se întîmple, Doamne, fereşte, ceva, înainte de a deschide gura?Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

85 comments
 • 1

  ceva trebuie sa se intample la Timisoara, e strict necesar; daca va fi o vasta ancheta legala – soldata cu demiteri, condamnari si confiscari de averi – sau va fi o revolta populara extrem de violenta, asta depinde numai si numai de autoritati.

  Serpico
  2013-11-16 19:02:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  “cine e mai de vină pentru asta? Ţiganii care au pus ochii pe o casă sau autorităţile care i-au sprijinit?”

  asa si gangsterii din Chicago au fost fost sustinuti de politisti corupti si chiar au numit de doua ori primarul. Si ce? Gangsterii sunt vinovati 100%, ca a lor a fost initiativa, si a alungarii locuitorilor, si a coruperii oficialilor. A, ca nu stim in ce proportie sunt vinovati oficialii, si care oficiali, asta nu dezvinovateste cu nimic mafia tiganeasca.

  “preşedintele ţării să intervină, ca mediator, fiindcă pentru asta e preşedinte”

  muhahaha! sa medieze intre cetateni si mafia tiganeasca. Probabil pentru ca a stat prea mult in USL, autorelui i se pare ca mafia e o parte legitima a societatii, care ar avea dreptul la mediere din partea presedintelui. :)

  Si PS.
  In Arad, datorita si lui Falca, interlopii au ajuns foarte frumos dupa gratii. Timisoara a ales un primar singur dpdv politic, si dupa aia au facut prostia sa creada propaganda Antena 3 si au ales un USList.

  Bai daca vreti sa scapati de mafie nu alegeti mafia uselista sa va conduca! VA TREBUIE NISTE OAMENI CARE macar sa pastreze niste minime standarde de curatenie morala!

  USL = lasa ca si hotii sunt oameni.

 • 3

  La inceputul articolului ma intrebam ce l-o durea pe dl Teodorescu de timisoreni?
  Dar m-am lamurit: trebuia cumva bagat Basescu in ecuatie; auzi, doamna lui a primit un cocosel de aur de la tigani ;)
  dle Teodorescu,
  sinteti mic la suflet. Ce legatura are darul primit de sotia presedintelui cu ce se intimpla la Timisoara?
  (Nu mai sint la moda palatele de la Strehaia?)

  victor L
  2013-11-16 19:53:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 4

  Postarea 3,

  Dumneata chiar faci pe prostul sau asta e situaţia dumitale, ca nivel de înţelegere?

 • 5

  Ce sa mai negocieze basexu bre’nea dom’Teodorescu…? Vorbesti ca sa nu taci…Sau crzi ca pleaca tigoinerii dupe acolo de vorbe mestesugite…?Solutia la Timisora e una ca la Vadulat…Tiganii batrani s-ar putea sa-si aminteasca…

  Strajnik
  2013-11-16 20:56:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Eu am discutat cu citiva lugojeni de-ai mei care au rude in Timisoara si mi s-a spus ca fara Basescu situatia ar fi fost mult mai dramatica.

  victor L
  2013-11-16 20:57:27 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  Postarea 6,
  Te referi la casa din Mihăileanu a cărei situaţie a fost detensionată cu casele pe care le-au cumpărat ţiganii în Timişoara?

 • 8

  Timisorenii cu care a discutat domnul Cristian Teodorescu i-au spus ca tiganii au fost ajutati de notari (atentie!intai si-ntai de notari),judecatori de angajati ai primariei si politisti pentru a pune coada pe imobilele din centrul orasului.Dar presedintele CJ-Timis si primarul Tmisoarei,acestia doi membri marcanti ai PSD,ce asteptau domnu Cristi,sa iasa notaritele in bataia iataganelor interlopilor s i sa reinstaureze ordinea?In orice localitate a tarii ordinea este in atributia primariei prin forte specializate,politie,jandarmerie,pompieri, politie militara forte organizate intr-un detasament de interventie rapida sub unica comanda,care coopereaza cu alte mijloace necesare desemnate de primar,prefect Presedinte CJ(dupa caz).Ce este de mediat cu trei clanuri de tigani care terorizeaza un oras Simbol al tarii,domnule Teodorescu?Era insa musai sa insinuati ca de vina sunt Basescu si natarita Ioana Basescu pentru escaladarea conflictului timisorean.DE vina este puterea locala uslista amintita mai sus,care in goana dupa voturi cu orice pret,sacrifica linistea cetatenilor.Iar daca domnul primar Popa,nu avea forte suficiente sa stinga conflictul,trebuia sa ceara interventia Ministerului dl-lui Radu Stroe si a lui Ponta.
  Dar,inca odata,puterea usl-ista isi demostreaza neputinta rezolvarii chetiunilor ce par a o lua mereu prin surprindere nepregatita!

  L.alex
  2013-11-16 21:15:53 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  Are dreptate autorul. Basescu este vinovat. Poate fi acuzat si de inalta tradare. Dovada este cocoselul ala primit de la magraoni. Bine ca n-a primit doi, ca-i punea sa se bata intre ei, ca sa ironizeze Monarhia. Este posibil ca flota s-o fi vandut-o tot la “timisoreni”, ca tribul lor se ocupa si cu fiare vechi. Acu, daca tot s-a facut chiabur cu bani “ghetea”, sper ca Ponta sa fie vigilent, ca asta este capabil sa le puna botnita la tarani, cum am invatat noi cand eram pionieri.
  “Ponta, Teo si cu Crin, ne vor scapa de hain”

 • 10

  Pe cand o analiza a meciului de aseara in care mos teo sa ne demonstreze ca Romania a pierdut din cauza lui Basescu?

  Mity
  2013-11-16 21:30:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  Eu anticipez aşa:

  Nicio instituţie naţională nu va interveni şi nicio instituţie locală.

  Nu va avea loc nicio revoltă. Rumânii sunt nişte laşi. Ţâganii vor continua să terorizeze oraşul în scop de jaf la ordinele procurorilor (SRI – ca să le zicem pe nume).

 • 12

  pana acum cunosc 4 persoane publice care s-au pronuntat zgomotos impotriva mafiei tiganesti imobiliare din timisoara: o avocata buna de gura si tamponata de tigani, prefectul liberal draganescu, viceprimarul psdist stoia si arabul jabri tabrizi…
  in rest vorbim intre noi, ne lamentam pe forumuri si la revedere – nu va fi nicio revolta populara fiindca cei direct interesati – dati afara din respectivele case de patrimoniu (ale primariei) sunt batrani, scoliti si in minoritate fata de tigani…
  adica te calmezi cu statul de drept dupa atatia ani de basescu

  trolu
  2013-11-16 21:48:08 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  dle Teodorescu,
  postarea @ 6
  este o clona; el nu face pe prostul, ci e atit de prost incit nu isi mai stie numele :P

  victor L
  2013-11-16 21:55:55 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 14

  Am promis ca nu mai comentez niciodata la articolele domnului Teodorescu, da asta e prea tare, prea de la tara.
  Probabil ca doar situatia din comentariul 10 putea fi mai reusita, dar nu l-a dus capul pe autor.

  PDan
  2013-11-16 21:57:07 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 15

  Domnule Teodorescu, ati amestecat regiunile inca din titlu. La Timisoara nu e cu “i-auzi una, i-auzi doua”, strigatura asta e mai degraba olteneasca…

  florin
  2013-11-16 22:00:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  nu vad nimic rasist in chestiune,exceptand intentia de manipulare;
  Romania este acaparata si subordonata clanurilor, avand ca numitor comun ‘puterea’ bazata pe coruptie,aservirea si complicitatea asaziselor ‘institutii ale statului’ -in frunte cu executivul,legislativul si ’serviciile’, restul urmeaza de la sine.

  sunt clanuri de politicieni si partide , de interlopi inarmati,hoti de buzunare, de ‘gulere albe’, etc.; apar uneori in lumina reflectoarelor urmare a luptelor dintre ele,

  ori cand ‘cetatenii’ ramasi in kuru-gol iau in sfarsit atitudine:’beeey, ce ne-au tras-o si astia/si de data asta’; ‘noi credeam ca o sa fie mai bine, i-am votat/ ne-au inselat’ , isi sterg ochii cu mucii cateva zile in mod revolutionar la televizor (televizoru rezolva poporu).

  ca in aparenta sunt romani, unguri, tzigani, ukrainieni sau martieni este exact ceea nu are importanta.

  daca ar avea importanta,cine putea prelua controlul Timisoarei daca nu un clan tziganesc-sa ne reamintim antecedentele: turma i-a urmat cu capul plecat;

  ‘huligani’ cum bine a zis cineva,candva.

  Dorel Dibaciu
  2013-11-16 22:00:28 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 17

  Greu de crezut, dar Ponta imi devine simpatic pe langa Teodorescu.

  Craiovean
  2013-11-16 22:07:43 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  am semanat porumb si am cules
  porumb (dupe ani de munca ne prezentati
  recolta)

  imposabal
  2013-11-16 22:17:37 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  Pentru timișoreni e o răsplată meritată pentru tămbălăul demențial iscat în 89. Tămbălăul delirant urmat de delirul unei națiuni: delirul retrocedărilor demențiale, delirul privatizărilor (hoțiilor) demențiale, delirul trădări României, Delirul distrugerii industriei, delirul defrișării munților și nu în ultimul rînd delirul condamnării celor ce au industrializat România.

  Nelu
  2013-11-16 22:44:54 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 20

  @ Nelu,
  esti un dobitoc.
  Mergi in Coreea de nord.

  Cănuţă
  2013-11-16 22:51:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  Basecu este politician , a avut nevoie de voturile si banii tiganilor in 2008 .. a castigat si a trebuit sa-i recompenseze intr-un fel. desi tiganii aufost si sunt campioni la evaziune fiscala si afaceri murdare cu imobiliarele au fost lasati in pace de institutiile controlate de Basecu . drept urmare tiganii au devenit niste “onesti oameni de afaceri” .

  Shoric
  2013-11-16 22:53:50 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  @cristian teodorescu

  Acum cînd ar trebui ca preşedintele ţării să intervină, ca mediator, fiindcă pentru asta e preşedinte, Băsescu tace, deşi doamna sa a primit un cocoşel de aur din partea ţiganilor.

  Domnule Cristian Teodorescu, de ce nu va mutati Dvs cu catei si pisici in curte la Antena 3?! Sa stim o treabă.

  Mircea
  2013-11-16 22:59:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  @Cristian Teodorescu
  “hai sa o luam in raspar” si sa vedem cine a fost primul presedinte al Romaniei care a fost in tandreturi cu primul rege rom? sa fi fost numitul iliescu ion?
  daca este sa “o luam in raspar”, sa o luam de la origini! de la iliescu ion!

  yehudy
  2013-11-16 23:03:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  Adevarul este ca tupeul actual cu totul deranjant al acestor cocalari a crescut enorm dupa ce basescu s-a batut de burta cu cumatrul Mondialu . Romanii n-au uitat cand basescu dansa din buric alaturi de balerinele folclorice ale aceluiasi mondial . Este categoric vinovat si pentru ca este un politician ‘manelist’ dovedit .

  adevar
  2013-11-16 23:29:28 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 25

  florin

  sa nu o iei iar cu alte zone geografice ca nu se urca singele la cap. Stii de ce. de doua ori ati avut de ales dintre niste oameni scoliti si o scursura de port si stiti ce ati ales.
  Desigur pentru ca era la fel de anticomunist ca si voi. Nu este tare? ce pate fi mai tare de atit ca un comunist-nomenclaturist-securist de la mama lui adica din “mosi stramosi” tinind cont ca si tatal lui a fost prima generatia de ofiteri comunisti care au inlocuit ofiteri regali dupa cum chiar el a spus, nu este inventia mea.
  Ce vrei mai mult de atit ca mod de gindire al unor cetateni din alte zone cu mentalitati anti.Ce vrei un exemplu mai bun ca acesta.
  Corect nu sinteti cu i-auzi una i-auzi doua………. sinteti “fruncea” si stiti precis sa discerneti dintre comunistii de la mama lor.S-a vazut si noi ceilalalti regatenii fara gindirea inalta dovedita de voi nu mai scapam si nici nu apreciem un……..anti,, tata. Beton de betom.
  Asta imi si explica de ce au reusit sa va incalece tiganii prin zonele alea.
  PS. am uitat sa spun ca este si aparatorul dreptatii din calea hotilor Ha ,ha.ha,ha de risu-plinsu nimic altceva., pe bune

 • 26

  Mieciulica

  “de ce nu va mutati Dvs cu catei si pisici in curte la Antena 3?!”

  ca stau foarte bine la labe1 unde este zilnic ciocanitoarea woody. Pentru pisici in special ciocanitoarele sint un delicates.Iar ciini sa latre cum incep sa puta deontologi neamului cind vor sa bata mina mogulilor care i-a hranit pina in momentul in care au scuipat in farfuria din care au mincat.
  Ai grija nu-ti injura parintii, te rog.

 • 27

  Oricum cererea lui Teodorescu ca presedintele sa medieze intre mafia tiganeasca si cetateni este perla zilei :)

 • 28

  Daca cetateni de o anumita etnie profita de coruptia autoritatilor locale, pentru a insusi pe nedrept bunuri ale comunitatii, in forma unei actiuni generalizate, asta inseamna ca vina apartine exclusiv autoritatilor locale?? Incercarea de a dobindi bunuri prin acte frauduloase , in orice stat de drept , se pedepseste cu incarcerarea si confiscarea bunurilor respective!
  Dat fiind ca avem de a face , nu cu niste cazuri izolate dar, cu o mafie criminala organizata , sanctiunea , in orice stat de drept, trebuie sa fie la nivel national Ministerul Justitiei trebuie sa intervina cu toate mijloacele destinate luptei impotriva crimei organizate, mafia retrocedarilor frauduloase fiind o forma a crimei organizate.

  Sorin Muncaciu
  2013-11-17 01:01:38 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29

  Timisorenii sunt in primul rand de vina pentru ce se intampla in orasul lor. Ca doar nu l-o fi votat Basescu de 4 ori!!! la rand pe Ciuhandu si camarila din jurul lui. Asa este romanul, tot timpul este altcineva de vina pentru prostia lui: ungurii, tiganii, conspiratiile internationale si in ultimul deceniu Basescu!!!!!!!!!

  sorin
  2013-11-17 01:06:26 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 30

  @nae: N-am spus nimic acum nici de Basescu, nici de comunisti, am facut doar o remarca nevinovata la titlul pus de dl. Teodorescu. N-am comparat locuitori ai zonelor geografice, n-am cintarit nimic, am facut numai o observatie “etno”. E ca si cum ar fi pus titlul “Hai Catrina si ne-arata…..geamparaleleeee !” Asa-i ca nu merge ?
  In rest…stiu….chiorul manga, masa verde.

  florin
  2013-11-17 01:08:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 31

  @Cristian Teodorescu:
  tu faci pe prostul sau kiar asa esti tu?
  ce treaba are presedintele unei tari cu jafurile care se-ntampla prin unele orase?

  prostii uslisti
  2013-11-17 01:10:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 32

  domnu teo, de aproape doi ani tara e condusa de uslisti.
  organili locale e ale usl.
  nu crezi c-ar fi bine sa-i futzi pe ei in gura?

  dr ponta
  2013-11-17 01:13:01 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 33

  @sorin: Da, timisorenii sint de vina. Asa e pe aici, ne intelegem bine si cu ungurii si cu nemtii si cu sirbii. Caracteristica asta a adus si porcaria intelegerii si intre partide. Indiferent cine conduce orasul, “ei” se inteleg de minune unii cu altii, pe spinarea noastra. Tiganii au gasit aici palate vechi gata construite si s-au priceput sa le ocupe. In alte parti au gasit terenul viran si au ridicat tot felul de Strehai si Barbulesti dupa cum le-a venit la socoteala. Cum sa lupte populatia contra mafiei, cind singura oferta e mafia ?

  florin
  2013-11-17 01:13:04 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  sa nu uitam totusi ca seful politic al tziganilor e in usl nu in pdl.

  dr ponta
  2013-11-17 01:16:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 35

  @L.alex:
  jindarii e in subordinea prefecturii.
  iar prefectul e NUMIT politic de la bucale.
  spre deosebire de primar care-i ales de locuitori prin vot direct.
  acuma daca si prefectu si primaru e uslisti,cu atat mai bine pentru mafia tiganeasca din toata tara

  dr ponta
  2013-11-17 01:19:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 36

  @Cristian Teodorescu:
  domnu teo,unde erai talica cand dictatoru fura casa din mihaileanu?!
  hopa, stai asa ca mi-am adus aminte! il pupai in kur direct de pe vox publica.nu te-am auzit atunci sa zici ceva despre casa aia,flota,si alte tunuri si crime basiszte

  cristian baszisztu
  2013-11-17 01:22:46 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 37

  Cu tot respectul pentru dvs. cred ca o clarificare se impune: avem o victima dovedita (romanii extorcati de proprietati) vs. o victima ipotetica (tiganii care i-au extorcat pe primii). Se iei partea ultimilor – si nu vad cu ce schimba situatia ca au fost candva ajutati de unii romani – mi se pare o gluma ! Nici macar.

  rich guy
  2013-11-17 01:30:50 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 38

  te-ai nascut la cimisoara dar tot teleormanean de-a lu dragnea esti.i-auzi una i-auzi alta!

  taranu de la oras
  2013-11-17 01:58:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 39

  Basescu trebuie ales inca o data pentru a ne da si noua, postacilor o paine si un ciolan de ros

  florin
  2013-11-17 02:15:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 40

  Expresedintele este cel mai indicat sa intervina . O poate face cu succes prin cumatrul sau Mondialu ca doar nu i-o fi acuma rusine de asa cumatru . Nici un lider politic actual nu are un astfel de cumatru decat Basescu .

  cumatrul
  2013-11-17 02:18:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 41

  @florin: Postarea 39: Semneaza si tu altfel, daca nu esti un neam-prost, ca sa nu apara confuzii. Nu cred ca vrei sa lasi impresia ca postacii usl sint alesi dintre cele mai imputite gunoaie umane posibile, nu ?

  florin
  2013-11-17 03:15:08 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 42

  @cumatrul: Te referi la Iliescu sau la Constantinescu, zis si Milica ?

  florin
  2013-11-17 03:16:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 43

  votam basexu presedinte!

  baszist vs kkrist
  2013-11-17 04:24:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 44

  @florin
  da ‘ce mortii ma-tii nu e voie sa postrz sub numele meu? v-a dat dezlegare la nume tov. Anvers? Slugi infometate si rude de parlamentari ce sunteti!!!

  florin
  2013-11-17 05:29:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 45

  Ma intreb…oare cate case o fi dat pe naspa tiganilor prin Bucuresti Ioana?

  florin
  2013-11-17 05:34:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 46

  @florin: #41
  Pune-ti o poza in avatar, scapi astfel de clone.
  Nu e greu, intra aici si rezolva.
  ro.gravatar.com../

  Mircea
  2013-11-17 08:30:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 47

  @florin: Daca te rusinezi de cumetrii lui Basescu inseamna ca te rusinezi implicit de el . Ramane totusi de apreciat ca le are cu dansul din buric . Milica avea alte talente de factura intelectuala . de aia nu place manelistilor basesti ca tine .

  cumatrul
  2013-11-17 08:36:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 48

  Dezamagitor tonul textului lui Teodorescu… Practic e o rusine. Nu e nici o problema ca niste tigani au cumparat niste imobile centrale, si nici ca ptr. asta au lucrat cu notari. Problema este, daca chiar e real, faptul ca au fost facute presiuni ILEGALE, cu alura de infractiuni, ptr. a se ajunge la vanzarea caselor. Doar asta ilegal, si faptul ca eventualii infractori sunt tigani, sau români, sau evrei, e fara importanta. E adevarat ca rationamentul lui Teodorescu merge oarecum in acelasi sens cu ce descriu aici, problema e ca e textul e rasist cand n-ar trebui sa fie. Problema nu sunt atat tiganii, cat coruptibilitatea si incompetenta unor politisti si notari. Pesemne români, de felul lor. Oricum, atentionarea cu pericolul unui fel de pogrom antitiganesc, e pur si simplu hitlerista in stil si efecte asupra multor potentiali cititori…

 • 49

  @florin: Ba da, nu te opreste nimeni sa postezi, dar bunul-simt te-ar indemna sa dai o nota distincta semnaturii. Uite, nu era mare lucru daca scriai cu majuscula, Florin. Ma intreb de ce simt nevoia iubitorii ciumei rosii sa procedeze ca nemernicii, sa cloneze semnaturi sau si le schimbe la fiecare postare, etc, etc ? Oare ce-i determina sa se comporte ca cocalarii ?

  florin
  2013-11-17 09:34:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 50

  @cumatrul: Nu e implicit,te inseli. Mama ta poate fi o femeie de treaba, doar ca nu a nimerit-o cu educatia copilului, din diverse motive. Si n-am spus nimic de cumetriile umflate de tine, te intrebam daca prin “expresedinte” l-ai pomenit pe Ilici sau pe Milica, intelectualul invins de servicii cu prea mare usurinta.

  florin
  2013-11-17 09:38:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 51

  @Mircea: Multumesc, dar nu e nevoie, postaceii de felul asta ard repede, azi sint activi in draci, miine i-ai si uitat, iar daca nu, ii tradeaza stilul. Ori lipsa de stil.

  florin
  2013-11-17 09:40:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 52

  @Cristian Teodorescu: Domnule Teodorescu este usor sa spui ca cineva este prost sau face pe prostul.Dar omul are dreptate. Basescu sau Ponta nu au ce cauta in aceasta ecuatie.Din simplul motiv ca acolo este treaba de justitie, si daca justitia nu are instrumente , inseamna ca este treaba de legislativ care a facut ca de obicei legi proaste. Daca nu intelegi, cred ca dumneata faci pe prostul sau chiar esti prost. Personal eu merg pe varianta nr.2.

  sase sase
  2013-11-17 09:59:46 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 53

  Dacă suntem autişti sau roboţi, da, Băsescu sau Ponta nu trebuie să se implice, dar dacă analizăm starea reală – nu cea teoretică, concluziile sunt altele. Sunt legi suficiente pentru a reglementa acest caz. Justiţia împreună cu procuratura şi poliţia sunt cele vinovate.

  Iar când situaţia este atât de amplă şi gravă – prin multitudinea de oameni şi instituţii implicate, când justiţia nu mai funcţionează, atât preşedintele cât şi primul ministru trebuie să intervină – fiecare în domeniul de competenţe. Preşedintele în calitate de şef al structurilor de informaţii şi (în cazul lui Băsescu) al procuraturii şi justiţiei, iar primul ministru în calitate de şef al structurilor guvernamentale.

 • 54

  @ Mircea, 46,
  nu cred ca ai dreptate: eu am avut poza in avatar si peste 2 zile am fost clonat de retardatul de Radu Humor.
  Vina este a adminilor platformei care permit asemenea substituiri, spre a se distra.
  Pentru ca ar fi simplu de rezolvat, dar la fel ca tuturor stingistilor, le place haosul.

  victor L
  2013-11-17 10:30:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 55

  florin

  ce te-ai suparat. Doar ti-am adus aminte de zone nimic altceva.Ca sari-si ca “i-auzi una” nu este de la voi timisorenii. Si adevarat de la voi sint altele ha,ha,ha,
  lupta anticomunista si alte de-astea.Si ti-am dat si un exemplu nu de altceva dar ca sa argumentez.Ce nu este bun, nu va caracterizeaza? Nu crad va vine ca o manusa nu de altceva dar ati fost incercati de trei ori si ati reactionat la fel. Deci face parete din voi va caracterizeaza.Doar asta am vrut sa semnalez nimic altceva.
  Ce este neadevarat?

 • 56

  @nae: Eh, Nae, unde vezi tu ca m-am suparat ? Ti-am dat replica la sopirla ta regionalista. Nu ma supar atit de usor si oricum eu vin aici sa ma relazez, nu sa ma enervez.
  N-am inteles nimic din ce ai spus dupa faza cu suparatul. Poate mai incerci, un pic mai coerent.

  florin
  2013-11-17 10:44:26 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 57

  În esenţă, caracteristica definitorie a blogului e interactivitatea. Dacă cineva doreşte să scrie articole şi nu vrea feedback-ul cititorilor, ar putea-o face în altfel de medii.
  Acest aspect al blogului este total ignorat de către autori. Ei vin aici doar ca să-şi publice textele şi li se cam rupe de comentatori.

  Singurele intervenţii – prin ştergerea comentariilor sau chiar bann-are – se produc doar atunci când autorii sunt contrazişi sau când nu le convin adevărurile prezentate de comentatori.

  Aşa că trebuie să vă obişnuiţi cu clonarea, deoarece nimănui din cei care ar trebui să intervină nu-i pasă, caz în care nu există metode de împiedicare.

  Pe Pandora’s, eu am fost cel mai bann-at şi cel mai clonat comentator ever. Acolo s-a găsit o soluţie: postarea doar după autentificare cu nume de utilizator şi parolă.
  Eu mai găsisem şi metoda scrierii cu o altă culoare decât negru. Cei care mă clonau nu ştiau tehnica aşa că rezolvasem. Aici nu merge procedeul respectiv.

 • 58

  ?!

  test
  2013-11-17 11:21:35 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 59

  florin

  tu nu esti prost faci pe prostul. Cind nu iti convine ceva ignori sau te faci ca nu intelegi
  Ce nu intelegi ca sinteti anticomunisti ce dracu.Eu am vazut cum ati luptat in ultimi zece ani impotriva comunistilor alegind bine bine.Anticomunisti de la mama lor florine luptatori care nu au avut nimic nimic cu comunism-nomenclaturism-securism.Si cinstiti pe deasupra si oameni care se lupta cu hidra comunista mogulista si traficul de influienta.Exemple vii de corectitudine si modestie care de o viata sint bugetari si sint saraci de saraci avind si ei acolo un petec de pamint, un bordei.dar au o satisfactie lupta pentru binele general.Asta-i sigur sigur.
  Asta am spus ca “stiti” bine ce alegeti, nimic altceva.

 • 60

  @Cosa Nostra: 11

  “Rumânii sunt nişte laşi.” Nu asta-i principalul lor defect. Cel mai rau e ca sunt ortodocsi. Iar ortodox inseamna spalat la creier. De popi. Popii ii invata pe oameni ca adevarul este minciuna si minciuna adevar. Asa ca ortodocsii functioneaza ca atare prin extrapolare in toate aspectele vietii. Le fac pe toate exact pe dos.

 • 61

  E clar ca si Basescu are securistii lui. Numai ca pe ei trebuie sa-i aparam de securistii lui Vantu, Felix, Antena 3 etc.

  florin
  2013-11-17 11:36:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 62

  Buuun! Acum ia sa-mi incep eu campania prezidentiala. Eu daca as fi presedinte mi-as pune un prim ministru de tip Boc. Sa fie cuminte si ascultator.

  Apoi fiind si seful tuturor serviciilor i-as zgandari prin ele pe neolegionari sa se organizeze si i-as intoxica cu informatii ca tiganii sunt principalul motiv pentru care tara merge rau. As inchide ochii si i-as lasa sa-i curete frumusel pe toti semicoloratii. Daca Merkel ar avea ceva de obiectat i i-as oferi ei pe gratis pe toti ca sa-i casapeasca mai apoi nemtii ei.

  La urma l-as chema pe Puşcaşu Marin ca sa-i vaneze pe legiomari. Astfel m-as pune bine si cu lumea civilizata. Adica vedeti oameni buni, ce s-a intamplat a fost un accident regretabil.

  Si uite-asa as impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Asa scapa tara si de tiganii pântecostali sau nu, si de legionari.

  Mi-ar mai ramane popii, dar pe ei i-as lasa pe mana lui Remus Cernea.

  Va place? Votati Osa Nuestra presedinte!

 • 63

  @nea: N-ai vrea tu sa ma acuzi de ceva real ? Te-am ignorat eu vreodata, Nae ? Am evitat sa iti raspund la cea mai neinsemnata intrebare ? Nae ? Ti-am dat raspunsuri in doi peri sau in afara discutie, Nae ? Sau poate asta vrei si de-aia incerci sa ma provoci ! Nu tine, Nae, am rabdare cita vrei.

  Timisoara a fost in strada in decembrie ‘89, a fost vreo treime din oras la revolta, ceilalti au avut alta treaba. De atunci au trecut aproape 25 de ani si sistemul drag tie care a continuat dupa ‘90 a avut grija sa transmita semnale gen “cine mai face ca ei, ca ei sa pateasca”. Timisoara nu e o revolutie continua, a fost un nucleu, discutabil si el (ca doar nu crezi ca “revolutia” a fost o emanatie spontana, cum iti soptea dragul tau Iliescu ), cea mai mare parte a populatiei nu difera de cea din celelalte zone. Stiu, e mai spectaculos sa lovesti intr-o statuie inaltata pe piedestal decit intr-una aflata pe gazon, dar renunta, anticomunismul timisorean exista, e mai apasat decit cel moldovenesc sau oltenesc, dar nu e la nivelul pe care il sugerezi, ca sa ai in ce lovi.
  Pensionarime si bugetarime imbecilizata de Antene avem si aici, din belsug, asa ca nu te mai mira ca si aici a ajuns usl-ul la putere.

  florin
  2013-11-17 11:50:09 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 64

  @nae: P.S. nu te lasa aburit de neamul-prost care semneaza ca mine, asa a fost gasca rosie de cind o stiu. Tii minte, daca tot vorbeam despre orasul meu, Proclamatia de la Timisoara, aia cu punctul 8 (dar nu numai, celelalte erau la fel de interesante) ? Imediat dupa aparitia ei si intrarea in discutia publica, feseneii, in frunte cu Petre Roman, au tras si ei o “Proclamatie de la Podul Inalt”, pe urma ca recul la PNTCD au facut si ei PDAR-ul lui Surdu si tot asa. Atit pot ciumele rosii, sa cloneze, sa copieze, sa plagieze. Nici macar bancurile nu le stiu modifica incit sa nu dispara sarea si piperul din ele.

  florin
  2013-11-17 12:01:26 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 65

  @Cosa Nostra: 57

  “Pe Pandora’s, eu am fost cel mai bann-at şi cel mai clonat comentator ever.”

  “ai fost surghiunit din cauză că se cenzurează în draci proştii şi psihopaţii.”(România pute din nou ca după marea mineriadă. Acum la vîrf, postarea 29)

  Deci concluzia logica este ce ai fost si esti cel mai prost si mai psihopat comentator ever. Dupa spusele tale.

 • 66

  Continuare la 65:

  “Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vina, si din cuvintele tale vei fi osandit.” (Mat.12:37)

 • 67

  “anticomunismul timisorean exista, e mai apasat decit cel moldovenesc sau oltenesc, dar nu e la nivelul pe care il sugerezi,”

  asta spunaem si eu florine ca si voi alaturi de alti adreleni ati contribuit la accederea celui mai anticomunist reprezentant adica chiorul.Ce vrei mai mult de atita, adicatelea luat asa pe indeleta ati ales un comunist-nomenclaturist-securist din postura de anticomunist. Ce vreti mai tare de atita.
  Adica in varianta 1
  doi comunisti unul scolit tata si un vagabond ati ales vagabondul pentru ca a stiut cum sa va abureasca cu anticomunismul lui el fiind tatal comunistilor avind si o functie de nomenclaturit si securist, nastase fiind doar comunist scolit.
  in varianta 2
  ati avut de ales iar intre doi comunisti iar unul scolit celalalt marinar cu comportament de ultimul mus si ce ati ales, musul,ca era anticomunist si el nu a fost la vintu acasa s-a intilit doar in parcarea de la tincabesti. Si nici nu a fost propus sa cadideze la presidentie la grivco. Acolo chiorul a fost cu cacuila in mina sa-si faca guvernul rupind o alianta care cistigase alegerile.Atunci era bine era solutia morala iar curind prin smenozeala lui politica si-a facut propria majoritate brusc a decoperit imoralitatea caciuli scoase la grivco .
  deci sa facem suma ati avut de ales de doua ori intre doi comunisti scoliti si un comunist-securist grobian. Si ce ati ales ? stii nu iti mai spun.
  Fiind foarte anticomunisti ati ales bine, avea cine sa va apere de comunisti.
  Acum ti-am expicat pe indelete.

  “Pensionarime si bugetarime imbecilizata de Antene avem si aici, din belsug, asa ca nu te mai mira ca si aici a ajuns usl-ul la putere”.

  deci pensinarii sint de vina ca sint multi. De aceia boc le-a inghtat pensiile trei ani ca poate mai pleaca din sistem in mod natural ca nu mai stea sa astepte pomana nu-i asa.
  Va incurca mult ca pensionarii ca nu isi ia soarta in miini si ia picamarul si vagonetul in mina scotind tarii mai mult carbune sau sa se apuce de afceri preferind sa stea cu mina intinsa sa li se dea si sa investeasca in medicamente in loc sa faca o fabrica.Puturosi si cersetori asta sint.
  Florine daca ei sint manipulati de A3 tu esti manipulat de labe1.
  Tot asa le dai de inteles si parintilor tai ca te incurca?
  Florine fara trecut nu ar fi fost viitor. Ia inchipuesteti tu daca si pe timpul lui ceasca s-ar fi facut cit ati facut voi dupa.Eu unul nici nu vreau sa ma gindesc ca daca ma gindesc eram ceva banglades, brchina faso, bolivia , nigeria. Birrrrr………..
  Ce noroc am avut. Doar compar nimic altceva.

 • 68

  @nae:
  Pe scurt, Nae: Pensionarii nu-s de vina ca sint multi, sint de vina multi dintre ei sint prosti, ca sa fiu mai direct. Se lasa imbroboditi si merg ca oile pe mina marilor escroci.

  Atitudinea mea e aceeasi dintotdeauna, B1 a aparut doar de citiva ani si de si mai putini s-a pozitionat impotriva mafiei rosii. Tu ai beneficiat inca din vremea trecuta de manipularile TVR (n-as fi crezut in ruptul capului ca un om cu capul pe umeri poate face apologia regimului comunist), continuind si dupa ‘90, cu TVR si (ceva mai nou) cu Antenele si Realitatile.

  Ia inchipuie-ti tu ca n-am fi avut parte de regimul “Ceasca” si ca s-ar fi construit ca-n Germania, ori macar ca in Cehia, ca sa nu exageram. Comunismul a fost o frina in calea dezvoltarii normale, ce s-a facut atunci a fost prost si ineficient, ti-am mai spus. Ca acum politica globala e alta, ca ne-au taiat la fier vechi toti mastodontii energofagi, e alta discutie. Uita-te la tarile peste care nu a trecut milostivenia comunista si ai sa vezi altfel de poze.

  florin
  2013-11-17 13:11:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 69

  Da e clar ca Basescu e de vina!! Doar santem in epoca in care ptr.incompetenta regimului actual dam vina pe…BASESCU! Votati PSD-USL…! Stiti dece?…De abea apuc sa rad dece bine va merge dupa ce vor fi total la putere!!

 • 70

  Votati PSD-USL…! Stiti dece?…De abea apuc sa rad de binele care va astepta°Ha,Ha,ha,…

 • 71

  Am intrat sa salut slugile basaului masa-verde!
  Deci,ce mai faceti slugoilor? Prestati mocca in continuare?N-a pus boc&udrea nimic la ciorap pentru zile negre?Ca makaku stim toti ca e cam zgarcit si apoi abia a inceput procesul de spalare a banilor cu pamantul ala.N-are de unde.

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-11-17 13:46:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 72

  forine

  ninic nimic de alegeti? Si tacere este un raspuns

  “Ia inchipuie-ti tu ca n-am fi avut parte de regimul “Ceasca” si ca s-ar fi construit ca-n Germania, ori macar ca in Cehia,”

  cine v-a oprit florine ca dupa 89 sa faceti atitea ca in cehia sau germania sau char mai mult de ne faceati sa ne muscam unghiile de oftica ca nu am facut revolutia mai repede.Cine v-a oprit, nimeni florine doar trebuia sa va apucati de munca mai abitir decit a facut-o pensionarul ala de azi.Stii ce v-a oprit, lenea forine, smecheria si furaciunea.Era cu mult mai usor sa faci ce ti-am enumerat eu decit sa spargi piatra.
  Iar cu frina comunista ti-am mai spus este neadevarata stii treaba aia cu doar 15 tari foste comuniste si peste 100 tari mai amarite decit noi desi nu au mirosit macar comunismul. Stiu tu o sa zici ca eram ca belgia si eu o sa-ti zic ca eram ca nigeria. Ambele ar fi fost la fel de posibile. si mai aproape de nigeria dupa cum vad ca v-ati miscat in ultimii 24 ani. Ti-am mai spus eu doar compar nu fac nici-o apologie.Ce daca spui ca in 25 ani inainte s-au facut 4.mil. apartamente si dupa in 24 ani doar citeva sute de mii din care jumate nelocite ca sint prea scumpe fac apologie, nici pe departe doar compar milionul > ca suta de mii. Atit.

 • 73

  @nae: Dupa 50 de ani de umilinta si oboseala fizica si psihica, pune-te tu pe reconstruit cu insufletire patriotica ! Cu cine sa mai faci treaba, Nae cu un popor invatat sa se descurce, sa se ascunda, sa fenteze si sa fure ca sa poata trai ?

  La ce nu ti-am raspuns, Nae ? Ce intelegi tu prin “ninic nimic de alegeti?”, ca eu nu pricep ? Incearca sa scrii pe limba mea, ca e destul de greu sa reconstitui ce vrei sa zici printre atitea poticneli si lipsa semnelor de punctuatie.

  Care sint cele 100 de tari care n-au mirosit comunismul, Nae ? Unde se afla ele, Nae, in Europa ? Sau nu tii cont nici de contextul geografic, cum nu vrei sa tii nici de cel politic, pentru ca nu iti iese argumentatia ?

  florin
  2013-11-17 14:24:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 74

  @Florin,73,
  Fii atent,ca de aseara nae e lovit in aripa,mai mult ca de obicei!

  L.alex
  2013-11-17 15:04:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 75

  florine

  nimin nimic de alegeri am vrut sa spun. Ti-am mai spus nu recitesc ce postez ca nu am rabdare.
  Asta-i scuza ca nu ai ce spune de ce ati ales dintre un vagabond si doi scoliti ca toti trei au fost fosti comunisti dar numai unul securist.Cum ati socotit ca un vagabond comunist-securist va apara mai tare de comunism decit doi comunisti scoliti.Acum ai inteles ca am luat-o pe scurtatura.
  florine tu intelegi foatre bine te faci ca nu intelegi dar ce dracu poti spune.ca v-a prostit, ca v-a aburit,ca a profitat de bunavoastra credinta ca ati luat teapa in final.Nu poti spune ca il simpatizesi si iti place cum conducea el cu mina de fier care acum a ajuns de alama si tinde sa devina fierul bratara de zang zang, zang.

 • 76

  l.alex

  bai loaza prosta cu creirul mai neted decit chelia chiorului de la masaverde de pe tarlaua de la nana i-a zi ce te-am mai intrebat.
  1. care este mai telectual dintre ponta si chiorul manga
  2. care este mai hot dintre chiorul naclait si ilici
  3. unde sint morti lui ceasca sau fiecare cu morti ma-si.
  Hai telectualule baga un raspuns ca sa nu te socotesc mai bou decit boul manga de la perdeluta.Tu te pretinzi telectual. Vrei sa te fac egal cu scursura javra ordinara.
  Sau ce ai postat la poz 74 este tot ce poti sa dai.Atunci unde-i telectualul ce dracului.

 • 77

  @nae: Nu poti intreba mai lipmede ? Chiar nu stiu ce vrei sa spui, alegeri, ok, am inteles subiectul. Pe cine am ales, ce vagabond si doi scoliti ? Tu stii ce vrei, ca din capul tau rasare intrebarea, dar daca nu scrii limpede si cu semnul intrebarii la sfirsit, n-am de unde sa stiu ce doresti. Pune intrebari clare si iti raspund. Din moment ce vezi ca nu ramii cu ochii in soare, ca vin cu replicile, de ce imi scoti ochii cum ca ma fofilez ? Cind inteleg, raspund, cind nu, te rog sa clarifici. Clarifica. Cine-s cei trei ? Intreaba clar si iti raspund clar.

  florin
  2013-11-17 17:52:16 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 78

  @Sorin Muncaciu: Vrei să zici că escrocii nu-s penali? După domnia ta: de condamnat sînt fraierii și neputincioșii care nu se pot apăra de țiganii și guvernanții escroci.

  Nelu
  2013-11-17 18:39:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 79

  Osa Nuestra: “Apoi fiind si seful tuturor serviciilor i-as zgandari prin ele pe neolegionari sa se organizeze si i-as intoxica cu informatii ca tiganii sunt principalul motiv pentru care tara merge rau. As inchide ochii si i-as lasa sa-i curete frumusel pe toti semicoloratii. Daca Merkel ar avea ceva de obiectat i i-as oferi ei pe gratis pe toti ca sa-i casapeasca mai apoi nemtii ei. La urma l-as chema pe Puşcaşu Marin ca sa-i vaneze pe legiomari. Astfel m-as pune bine si cu lumea civilizata. Adica vedeti oameni buni, ce s-a intamplat a fost un accident regretabil.”

  Metode dàstea indirecte au mai incercat si alti români “isteti” inaintea ta, de exemplul regimurile liberale antecomuniste, care foloseau legionarii contra sindicalismului si partidelor de stânga, dupa care dupa ce acestea fusesera distruse, se ocupau (prin asasinat politic) de legionari. Ce-a iesit sper ca a fost suficient de urât incat ideea ta sa nu mai poata fi contemplata ca metoda isteata de a face politica de prea multi.

  Si uite-asa as impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Asa scapa tara si de tiganii pântecostali sau nu, si de legionari.

 • 80

  La ora asta (21:45)domnul Teodorescu presteaza in direct la RealitateaTv unde se plinge ca Basescu vrea sa faca agricultura tocmai acum, cind avem probleme cu Shengen, cu altele. Anul trecut a vrut sa-l dea de-a dura, acum are nevoie de el 24 de ore din 24.

  florin
  2013-11-17 21:47:55 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 81

  @rk:

  Eh, am un cititor. Merci monsieur! Dar nestiind eu prea multa istorie nu pot fi acuzat de plagiat.

 • 82

  @rk: Dar ce frumos si pixelat esti! ro.gravatar.com../

 • 83

  @Nelu
  Domnule, de unde ati tras concluzia, din postarea mea, ca ” tiganii nu sunt penali” . Mai cititi odata postarea. Cea ce afirm eu este ca : daca administratia locala este corupta asta nu scuteste de pedeapsa mafia retrocedarilor frauduloase. Dat fiind ca este un fenomen al crimei organizate( mafia) , eu afirm ca este de competenta Ministerului Justitiei sa declanseze o operatiune , la nivel national, cu armele specifice luptei impotrivava crimei organizate.
  Capisci ?

  Sorin Muncaciu
  2013-11-18 05:54:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 84

  I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it friend :)
  barakaventures.../

 • 85

  Like a kid in a candy store, out of state investors and foreign based companies are betting that Floridians can be lured by the sweet talk of a royal flush at the risk of Florida’s long term economic future. That’s because they want to build the largest casino on the face of the planet in Florida.

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
jurnalist Catavencii, scriitor
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!