RSS Feed

Traian Băsescu minte sau nu este informat. Ce preferați?

vezi toate articolele de
14 May 2010 la 09:51 117 comentarii 2202 vizualizari.

D-voastră ce înțelegeți din următorul răspuns al lui Traian Băsescu?

Ieri, în cadrul conferinței de presă a președintelui:

Cătălin Tolontan: Vorbeați despre cheltuirea nejustificată a banului public. Ce spuneți despre patinoarul care costă 12 milioane euro în România, în loc de 4 cât costă în Ungaria?
Traian Băsescu: Credeți-mă că nu sunt informat. Dați-mi numele ministrului care a semnat.
Cătălin Tolontan: Blaga, urmat de Udrea.

Varianta A: Traian Băsescu minte. ”Gazeta Sporturilor”, care a publicat ancheta referitoare la costurile patinoarului, este unul dintre cele mai cititite ziare din România. Este publicația care a realizat și investigația care a dus la demiterea ministrului Monica Iacob Ridzi. Desigur, Traian Băsescu nu are obligația să citească ”Gazeta Sporturilor”, dar la Administrația Prezidențială cu siguranță se realizează mape de presă. Și există consilieri care ar fi avut obligația să-l informeze pe Traian Băsescu și despre acest scandal.

Varianta B: Traian Băsescu nu minte și, într-adevăr, nu era informat. Atunci vin cu alte întrebări: despre câte alte lucruri care se întâmplă în România președintele nu este informat? Cum poate să ia decizii și să suțină deciziile unui guvern cu miniștri despre a căror activitate habar nu are? Poți să accepți, din partea președintelui, scuza ne-informării asupra faptelor grave de corupție?

Așadar, la o recitire a știrilor de ieri am rămas cu o dilemă la care vă rog să răspundeți și d-voastră. Ce preferați: un președinte care minte sau un președinte care nu este informat despre ce se întâmplă în țară?

***

P.S. Traian Băsescu s-a lăudat că va depune o sesizare la Parchet în acest caz. Împotriva lui Blaga și Udrea. Aștept, aștept…

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete: , ,


Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii


  • 3 postari

  • 12 postari

  • 3 postari

  • o postare

  • o postare
afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!