RSS Feed

Trimiteti minerii peste diaspora!

vezi toate articolele de
10 Dec 2009 la 09:15 160 comentarii 5398 vizualizari.

Cind am auzit ca domnul Ciutacu – acest ziarist inchipuit, in fapt un purtator de flegme si un conductor de interjectii! – ar vrea sa “scuipe in ochi” pe cei ingrijorati de “soarta romanilor de la Chisinau” si ca e foarte revoltat pe votul diasporei, am zimbit. Nu e , in fond, singurul presudo-jurnalist de la Antene care poate stirni mila cind spune in public banalitati sau aberatii pe care, in timp ce se priveste in oglinda, le crede obligatoriu “emisii geniale”.

M-am enervat insa cind l-am auzit pe domnul Nastase spunind, in alte cuvinte, ceea ce gindeste  si pseudoziaristul care gireaza de mai multi ani o miscare de rezistenta impotriva bunului-simt. Nastase: “Cei care au plecat de mulţi ani din ţară, chiar dacă citesc presa şi sunt informaţi, nu au contact direct cu realitatea. Nu sunt afectaţi, direct, de reglementări, de taxe şi impozite, chiar şi de o viziune sau alta asupra viitorului – în sănătate, educaţie, etc. Prin urmare, votul lor ar trebui să aiba o greutate mai mică. Se impune, în viitor, o dezbatere pe acest subiect”“.

(sublinierea imi apartine)

M-am enervat, dar am  gasit repede si solutia la problema care macina marile constiinte ale neamului invocate mai sus. Am decis sa o fac publica :)

E asa de simplu: trimiteti, oameni buni, minerii si peste romanii din diaspora!

Dati-i afara si din diaspora pe oamenii care au plecat dintr-o Romanie adesea irespirabila! Exilati-i in diaspora diasporei si anulati-le dreptul la vot!

Poate ca nu strica sa le bagati pe git si cite un detasament de “jurnalisti” de tv de prime-time, din astia rulati in ultimii ani, “de-ai nostri, din popor”.

Hai ca se poate!

un comentariu de zile mari al lui Mihnea Maruta!

P.S. Atacul capsunarilor

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
editorialist Realitatea TV
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!