RSS Feed

Victor Ponta vs. ”Playboy”. Cu mască. Și cu mascați

vezi toate articolele de
06 Mar 2011 la 15:47 15 comentarii 2758 vizualizari.

Pe Victor Ponta l-a deranjat viitoarea apariție într-un pictorial ”Playboy” a mai tinerei lui colege de partid din Timiș, Roxana Golban. Ba, mai mult, le-a cerut liderilor oganizației de tineret a PSD din Timiș să analizeze dacă nu cumva pictorialul în discuție conține ”vreun mesaj politic”.

Partea distractivă a întregii povești e cea din care rezultă că ”a fi mai socialist” înseamnă să fii împotriva ”Playboy”, să nu citești ”Playboy”. Dar oare să apari în ”TopGear” ori în ”ProMotor” e ”mai socialist”? Unora le plac femeile frumoase. Altora mașinile. Pe ce criteriu se poate stabili care dintre aceste pasiuni e ”mai socialistă” și care ”mai puțin socialistă”? Care e mai onorabilă și care mai puțin onorabilă? Habar nu am dacă s-au făcut statistici comparative, care să stabilească cine au făcut mai multe victime: fanii ”Playboy” ori fanii cailor-putere?

Dincolo de acest aspect distractiv (prin modul de punere al problemei), domnul Victor Ponta ar trebui să se gândească, totuși, cine aduce mai multe deservicii imaginii PSD, o balerină de 20 de ani care apare în ”Playboy”, ori dinozaurii formațiunii, primari și președinți de consilii județene care țin prima pagină a publicațiilor ”quality”. În special atunci când sunt ridicați cu mascații.

Masca pudibondă poate prinde, eventual, la niște gospodine încremenite în istorie. Mascații prind însă în opțiunile electorale. Și se cuantifică la urne.

***

Priviți și d-voastră și decideți: Cătălin Voicu ori Roxana Golban?

Foto: Playboy

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!