RSS Feed

Videanu – soluția onorabilă pentru PDL (!?) Bonus de la ”Taxi”: ”Băi, treci la coadă!”

vezi toate articolele de
01 Sep 2010 la 09:42 33 comentarii 1181 vizualizari.

În așteptarea remanierii, scenariile ”pe surse” legate de numele miniștrilor care vor fi sacrificați pentru a mai cârpi pe ici pe colo imaginea Guvernului și a PDL-ului abundă în mass-media. Până acum nimic spectaculos. Din tripleta de grație BVB, unii îl dau remaniat pe Berceanu, alții pe Videanu, la care s-ar adăuga Șeitan de la Ministerul Muncii, Gabriel Sandu de la Comunicații și Mihai Dumitru de la Agricultură (apropo de ăștia doi din urmă ați auzit prea multe până acum?). Praf în ochi cum s-ar spune.

Cel mai mult mi-a plăcut însă, trebuie să recunosc, scenariul (mai exact formularea) celor de la ”Gândul”: ”Ce soluție onorabilă de exit are Adriean Videanu”. Conform sursei citate, Videanu ar urma să fie debarcat de la minister, dar ar deveni un fel de președinte executiv al PDL. Ei bine, poate că o astfel de soluție ar fi ”onorabilă” pentru Videanu, dar pentru PDL ar echivala cu baterea cuielor în sicriu. Dar, în fond, dacă democrat-liberalii consideră că un asemenea scenariu ar fi o ”soluție”, nimic nu-i împiedică să o pună în practică. În fond, e democrație și fiecare doarme precum își așterne J . Să nu se mire însă, apoi, domnul Lăzăroiu de creșterile liberalilor, social-democraților ori chiar a Partidului Poporului.

***

Altfel, zice Laszlo Borbely că Ordonanța 58, cea legată de drepturile de autor (de modul de plată a taxelor și impozitelor aferente acestora) va fi schimbată. Și că, în acest sens, există o propunere din parte UDMR de modificare a normelor de aplicare, pe care ministrul Finanțelor, Sebastian Vlădescu, o va prezenta astăzi. Până atunci, de la ora 12, cu plecare din fața Teatrului Național din Cluj, ziariști, actori, scriitori, muzicieni, artiști plastici o punem de-o plimbare în grup și o cântare pe centru. Detalii aici:

Pe aceeași temă și o dedicație de la ”Taxi”:

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!