RSS Feed

O mare actriţă

vezi toate articolele de
04 Jun 2010 la 11:40 14 comentarii 1129 vizualizari.

(Înainte de toate, scuze, internetul de la hotel mai mult se odihneşte decît merge. În ultimele 24 de ore nu a mers, aşa că nu am mai postat nimic. Acum scriu de la Librăria Humanitas din Sibiu, locul unde, zilnic, se desfăşoară spectacolele de teatru lectură. Sper că-mi primiţi scuzele!)

Ofelia Popii

Am văzut, chiar în lectura piesei Felii, de Lia Bugnar, o mare actriţă care a făcut cele opt roluri feminine cu o mare uşurinţă şi o mare implicare. dar nu doar această întîmplare face să scriu despre ea şi să o consider mare actriţă. A fost premiată la Edinburgh, pentru rolul din Faust-ul montat de Purcărete. Am văzut-o, aseară, în Electra montată de Mihai Mănuţiu şi a strălucit, deşi rolul nu era foarte întins. În această seară o voi vedea, şi eu, în cea de-a doua reprezentaţie cu Faust din Festivalul Internaţional. Iubitorii de teatru au ghicit că e vorba de Ofelia Popii, o actriţă şcolită la Cluj şi angajată la Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu. Da, o mare actriţă care nu s-a zbătut să ajungă în Bucureşti, la Capitală. Şi care va obliga mulţi  bucureşteni să vină la teatru la Sibiu! Aplauze, Ofelia!

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!