RSS Feed

Compania cu cei mai mulţi angajaţi certificaţi Cisco din România

vezi toate articolele de
02 Apr 2010 la 10:16 42 comentarii 713 vizualizari.

Nivelul de expertiză al Romtelecom în zona proiectelor ICT complexe a fost atestat la cel mai înalt nivel. Romtelecom a obţinut în cursul acestor luni cele mai valoroase certificări: Gold şi Master Managed Services Provider din partea Cisco. Este o recunoastere a nivelului ridicat de calitate în ceea ce priveşte portofoliul complex de soluţii şi servicii premium. Acest mix de certificări asigură Romtelecom o pozitie unică, în calitate de partener Cisco, pe piaţa românească.

Compania oferă portofoliu complet de administrare de servicii integrate, începând cu o serie de servicii de voce şi date bazate pe IP, până la soluţii complexe care au la baza produse Managed VPN si internet premium. Aceasta include orice serviciu, de la telefonia IP sau videoconferinţe, la servicii de găzduire.

Romtelecom a investit un million euro pentru a obţine această certificare (laborator de testare şi training). si  are acum cei mai mulţi specialişti certificaţi din Romania din cadrul aceleasi companii (60 angajaţi certificati Cisco care deţin în total peste 200 de certificări). Romtelecom este singurul furnizor de servicii din Sud-Estul Europei cu acest nivel de certificare.

Programul Cost Consultancy de la Romtelecom Business Solutions, prin intermediul caruia sunt oferite solutii integrate de comunicatii, a fost lansat la sfarsitul anului trecut pentru a oferi consultanta gratuita privind optimizarea costurilor clientilor business ai companiei. Programul presupune o analiză a comportamentului de comunicare al clienţilor, luând în calcul informaţii precum valoarea facturilor din ultima perioadă sau traficul de voce şi de date. Un simulator al modului în care funcţionează programul pentru companiile mari poate fi vazut aici.

Până acum, cea mai mică diminuare de costuri pentru clienţii care au apelat la programul Cost Consultancy de la Romtelecom Business Solutions a fost de 15%, iar cea mai mare scadere de costuri a fost de 40% pentru un client care initial avea mai multi furnizori de solutii de comunicaţii.

Romtelecom Business Solutions este divizia dedicată sprijinirii companiilor românesti, prin soluţii de comunicaţii şi IT. A fost înfiinţată în 2007 ca urmare a nevoii tot mai mari de serivicii specializate şi dedicate pentru afaceri, oferind companiilor soluţii de voce, date, internet fix şi mobil, găzduire şi managed services. Ca o dovada a angajamentului de a oferi cea mai bună calitate clienţilor săi, Romtelecom este singurul operator de telecomunicaţii care acordă automat şi gratuit SLA (acordul privind nivelul calităţii) pentru serviciile oferite sub brandul Romtelecom Business Solutions.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

42 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Twitter

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!